Дениз Хайрула в авантюра с Виктор след края на „Ергенът“

07 Февруари 2023, 13:16


Плеймейтката Дениз Хайрула е имала кратка авантюра с първия ерген Виктор Стоянов веднага след края на предаването. Макар на финала мачото да избира Виктория, а не нея, извън ефир нещата се развиват по различен начин. Между двамата се заражда флирт, следват срещи и дълги разговори по телефона.

 

Това признава самата Дениз в подкаст, посветен на предаването, излъчен в социалната мрежа тик-ток.

 

"Има една история, която не съм разказвала досега. След като не спечелих финала на "Ергенът", не бях разочарована или наранена. Ние с Виктор продължихме да си пишем", споделя за първи път атрактивната брюнетка.

 

"Виктор остана повече време в Турция и през това време поддържахме контакт. Аз имах един куфар в него, който той трябваше да ми върне. Определено имаше интерес и от моя, и от негова страна", продължава изкусителката.

 

След като и двамата се прибират от южната ни съседка, където се снимат епизодите на шоуто, започват личните срещи.

 

"Имаше един ден, в който той искаше да се видим, но аз излязох с няколко момичета. Те обаче му се обадиха и Виктор наистина дойде при нас. Накрая предложи да отидем в тях. В един момент си тръгнах, а той ми написа след това: "Защо не остана да ме пазиш?". Отвърнах му, че няма как без покана, но той продължи разговора: "Толкова пъти те каних", издава тайните помежду им Хайрула. Хубавицата не издава в крайна сметка докъде е продължила историята и кога е приключила.

 


Разкритията на Дениз са повече от изненадващи, тъй като след края на предаването се появиха слухове, че Виктор е имал симпатии по-скоро към друга участничка - Алекс. След това се заговори и за негова друга връзка, тази с настоящата му приятелка Мария. "Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе", каза чаровникът пред "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 3 месеца
0
Дениз незнам си коя е едно посредствено провинциална жена и нико повече от това, една от многото , с нищо не изпъкваща, с нищо отличаваща се, с нищо специална, с нищо запомняща се… поредната провинциалистка с посредствени черти, посредствено излъчване, посредствено поведение, посредствен речник, посредствено възпитание, посредствен изказ, посредствен цялостен външен вид и личност. Ще се разминеш с нея и няма и да я забележиш … а ако се срещнеш с нея лично, няма да я запомниш. Това е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Никой не го интересуват тези.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 3 месеца
0
Бахти селското парче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени