Део: Блатечки, Дичо, Вергов и Зорница ме спасиха от белото! Днес съм щастлив човек

09 Октомври 2021, 15:07


Срещата ми с дрогата стана в барманските ми години и нощния живот свързан с тази работа. Всеки може да си разбие  мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път -  Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други“, разкрива Деан Славчев-Део.

"Започнах в  боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми. Когато се закачиш към спорта,  химически той ти дава същия адреналин, същите „екстри“, и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки.

Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си „Прогноза“ и ме заведе на остров  Гьокчеада.  Там влязох в сърф училището на  Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане", разказва 46-годишният Део с днешна дата. Тв  водещият на тотото е щастлив с жена си Марияна и двете им момчета.  Споделя, че има всичко, никога не гледа новините по телевизията. „Аз съм спокоен и живея извън столицата, щастлив съм“, казва Део.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди 7 месеца
0
Коко що за глупости,той да не е от специалните части, че да не може да е бивш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коко
преди 7 месеца
-6
Няма бивш!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени