Део глези жена си с букет от мъфини

20 Март 2022, 15:00


Део реши да изненада половинката си Мариана с нестандартен букет. Той не беше от цветя, а от мъфини, украсени като цъфнали китки. Подаръкът обаче е имал доста нещастна съдба, разкри Мариана.

„Беше разкошен и нямах търпение да дойде утрото, за да се снимам с букета и да започна да му се наслаждавам пред камерата. Но не, не било писано… На влизане в нашето китно градче Годеч Деян реши, че трябва да минем през магазина, за да си купим безалкохолни напитки. Бях се загледала в телефона и изведнъж, в един миг – рязко се забиват спирачки! Скръъъъъц! Опитах се, повярвайте, опитах се да спася фантастичния букет от мъфини и шоколадови лалета! Но някак не ми се получи, не съвсем! Кремът се разхвърча, „цветчетата“ се залепиха едно за друго. Питам, ей, какво става!? В същия момент виждам едно бавно пресичащо кафяво пухкаво кученце. Ох! Къде, бе, мъник!? Точно сега ли трябваше да изскочиш?”, описа нещастния край на букета Мариана.

Семейството се зарадвало, че кучето останало невредимо. Букетът обаче пострадал сериозно. Все пак всичко приключило добре. „Стана ни тъпо, но само за кратко. Бързо се успокоихме и с благодарност към жената, която го е сътворила, излапахме всичко!”, довърши историята Мариана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕБАСИ
преди месец
0
ЕБАСИ ГРОЗНИЯ ГИБОН
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени