Деси Бакърджиева скочи срещу българите в чужбина: Как гласуваш като не знаеш български?

23 Ноември 2021, 15:50


Актрисата Деси Бакърджиева изрази недоволството си от това да гласуват българи в чужбина, които дори не знаят български език, видя HotArena.


"Как гласуваш, като не знаеш български", пита се тя. Актрисата се интересува живо от политика и следи внимателно случващото се в страната. В същото време голямата дъщеря на Бакърджиева гласува за прът път миналата седмица.


"Тя ми беше много развълнувана. Сякаш за нея това беше празник. Според мен всички млади хора трябва да гласуват. Сега е моментът. Нека е по-висока избирателната активност", споделя Деси, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никол
преди 8 месеца
-2
Тук става въпрос за хора, които са се изселили окончателно и завинаги преди 40 години и изобщо нямат намерение да се връщат тук никога. Ако имат все още някой роднина и в един момент и той си отиде от тоя свят, въобще няма да се сещат даже за България. Защото наистина не им пука за нас, крепят ги роднинските връзки и лоялността им към партията им. Кой знае какво им обещават, защото някои от тях са били невръстни деца или даже са се родили там. Какво знаят за културата ни - гледат български филми, ходят на български театър, пеят български народни песни или четат български автори? Накои хора по „другите" чужбини поне си водят децата в неделни български училища, има съществена разлика, не мислите ли?! Но пък и малко от тях се връщат да живеят тук преди да се пенсионират и тогава защо се правят на патриоти, не зная. От много патриотизъм ни натресоха Слави...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aмиииии.....
преди 8 месеца
-3
А защо българите не са си останали в България............И мислите ли,че като живеят в чужбина са по-малко българи.Ето това пречи на тоя народ,злобата,завистта,грубостта.Нима си мислите,че ако не им пука за България ще се вдигнат въобще ,да се редят с часове на опашките пред урните например в Лондон за да гласуват........Жалки разсъждения........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КОКО
преди 8 месеца
-4
Право на глас трябва да имат граждани на БЪЛГАРИЯ които са живели 6 месеца преди датата на изборите. Всички други да нямат право на глас. Не може хора които живеят в ГЕРМАНИЯ САЩ БЕЛГИЯ ТУРЦИЯ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и др. Да решават политическия живот в страната. Те и без това не допринасят нищо за държавата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 8 месеца
-1
Глупости говориш.Аз допринасям като пращам пари на нашите,които те харчат в БГ икономиката.И съм в ЕС как ще разбереш преди 6 мес къде съм бил,като границите да отворени.Проблемът е в Турция,не при българските граждани в Англия,Германия и т.н.По- скоро тези с двойно гражданство да се ограничат,които от 20- 30 год живеят в Турция.И какви са тея движения за права и свободи- и се засягат,че историвта ги обиждала.Ами това е историята,тя не е измислена.В чужбина няма такива движения.Аз като чужденец не участвам в движения с цел власт и да заграбя държсвата като ония от движението.
е
преди 8 месеца
0
Нека е конкретна с имена - говори за българи в Турция. Иначе към долния коментар ами Да: живея в чужбина. Не съм гласувала в бг изборите тази година. Успокойте се. И не забравяйте, че най-важното за промяна каквото ви се иска е първо промяна в отношенията между хората т.е. трябва да изчезнат грубостта, униженията, шуробаджанащината, тарикатлък на дребно. Докато ги има, който и да е на власт, все същото ще е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 8 месеца
-1
Тези които гласуват от Турция дори не са българи.Тяхното е наглост и начин за намеса във вътрешните работи на България.Трябва да се премахне двойното гражданство,само така ще спре това нахалство.
Ами, ДА
преди 8 месеца
-7
Има българи, които не са стъпвали в България с години и те ще ми определят животът тук. Трябва да се промени със закон това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!
преди 8 месеца
-3
Парите, които изпращам в Бъгария месечно да издържам родителите си, са в пъти повече от пенсиите им. Икономиката на България в последните 30 години се стимулира от такива като мен и затова имаме право на глас. Имам имоти, плащам данъци, имам български паспорт и ще продължавам да гласувам.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени