Деси Банова откачала от ярост щом я нарекат „синоптичка”

1682
16 Юли 2021, 18:00


След новината, че Нова телевизия ще остане без синоптички заради бременността на Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, ръководството на медията е предложило на Деси Банова да се върне на екран, научи „Уикенд”. В момента две от трите хубавици, които съобщават прогнозата за времето, са в очакване на второто си дете.

Първа в майчинство ще излезе Станкулова, а след нея и Малкоданска. Така Нова телевизия оставала само с Лора Георгиева и Николай Василковски, които няма как да поемат всички емисии. Затова от медиата отправили оферта към съпругата на Росен Плевнелиев – Деси, която има 20-годишен опит пред климатичната карта. Тя обаче неочаквано се обидила от предложението. „Искам да водя собствена рубрика или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата“, отрязала предложението Деси.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди син на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава  й омръзнала, твърдят нейни приятелки. Деси отдавна имала желание да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от Нова й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска, писа Уикенд.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
0
Прогнозата за времето може да тече като текст долу на екрана по време на новинарската емисия както правят други телевизии. Няма изобщо необходимост от такива фръцливи измислени "синоптички".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
0
Ама каква синоптичка е тя? Това е титла, която се носи, след като завършиш съответното висше образование, което е предпоставка в една нормална държава да заемаш длъжността на синоптик. При нас предпоставката е явно стегнати цицки, дълги крака, симпатично лице според комисията, нахалност и упоритост и готовност направиш всичко в името на това да си известен. Да наричате Деса синоптичка е обида за всички хора, които с труд и пот са си изкарали следването и дипломата. Каканашарена, излагате се! В пуснете бързо статия за Каканаша за компенсация.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тъпа
преди 2 месеца
0
амортизирана пичка!Добре,че е онова недоразумение плювньо,за да я помнят покрай него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юлия
преди 2 месеца
0
синоптичка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени