Деси Цонева и Надя от Елит - жертва на черни магии (Всичко за ужаса)

06 Ноември 2016, 10:00


Деси Цонева и Надя от Елит са станали жертва на черни магии. И това до е довело до нещастията в живота им, научи HotArena.


Нещо повече, бившата водеща на някогашното предаване „Елит” станала жертва на окултни практики цели два пъти. За първата магия тя категорично отказва да говори. Само казва, че една врачка й поръчала да провери над вратата на дома си.


Отидох, направих го и имаше… едно такова, не мога да го опиша”, заяви Надя пред Рени, Емануела и Деси Цонева. Последната веднага попита кой може да й е направил магията и Надя отвърна: „Чистачката!”


Тогава Деси възкликна: „И при мен беше чистачката. Бяхме й казали, че искаме да я уволним и че има още работа, да си довърши заплатата и да идва още няколко пъти…”. В резултат чистачката опитала да повлияе на живота на Деси, само че била разкрита.


Повече устата журналистка не разказа, тъй като бе завладяна от разказа на Надя за втората магия, която й била направена. И този път врачка я посъветвала къде да търси. Отново се оказала права. Надя намерила камък под матрака на леглото, на което спяла с тогавашното си гадже. Предметът бил сложен с цел да се сложи край на връзката им.


Така и станало, само че Надя не сподели дали става въпрос за дългогодишното й гадже Андрей Арнаудов или за друг мъж в живота й. Затова пък разказа, че черната магия била насочена по-скоро към него, отколкото към нея. Затова врачката й казала какво да направи, ако иска да стопира енергийното вмешателство, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени