Деси Цонева спря въглехидратите

https://hotarena.net/az-jenata/desi-coneva-spria-vaglehidratite HotArena.net
Деси Цонева спря въглехидратите
Деси Цонева, по мъж Стефанова, е майка на две деца, като дъщеря си Бианка-Димана роди през ноември, миналата година, и впечатлява с прекрасна визия.

Репортерката в предаването „На кафе”, която се омъжи за втори път за издателя Явор Стефанов, разкри наскоро как поддържа идеалната си форма. „Всеки ден ходя в гората и не ям абсолютно никакви въглехидрати”, сподели Деси в отговор на въпрос на почитателка в социалната мрежа. Преди дни пък журналистката публикува снимка, за която събира тен, полегнала по бански на двора, писа Уикенд.

3 Коментара

П

преди 3 години

Писна ни на мерудиите от тази никаквица!

Коментирай

хм

преди 3 години

Но не и алкохола. Него не може да го спре. А като почнат алкохолиците да приказват "Ама то само по една чашка, то само еди какво си вино/ ликьор или друг буламач дето размътва мозъка ....Но това се приема за нормално в БГ.....Иначе и се радвам, че е щастлива! Получи 2ри шанс в живота, прероди се чрез новия си мъж.

Коментирай

Лечител

преди 3 години

Ами като си представя, че човешкия мозък се храни изключително и само от просто въглехидрати и е най-големият консуматор на енергия спрямо теглото си, ми става ядно, защо Деси спря въглехидратите и пращи от енергия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.