Деси Добрева пише кулинарна книга

351
28 Ноември 2020, 10:16


Певицата с ангелски глас Деси Добрева пише кулинарна книга. За новото си начинание се похвали самата тям видя HotArena.

"От много отдавна готвя, но тази година заради затварянето през пролетта имах възможността да експериментирам много вкъщи", разкри бившата беквокалистка на Слави Трифонов. Деси разкрива, че това са едни от най-любимите й рецепти, събирани от цял свят, а кулинарният свят не й е далечен. Признава, че готвенето вкъщи е изключително забавно, защото около нея се навърта и 9 годишната й дъщеря Алина.


"Аз преиначавам всяка рецепта по мой си начин - малко по-здравословно, защото си имам някакво виждане за начина, по който живея аз и моето семейство. Дори и най-тежките, мазни и сложни ястия при мен не са чак толкова мазни и сложни", добавя Деси. Къдрокосата изпълнителка не разкрива на какъв етап е стигнала с книгата, но много вероятно е тя да излезе през идната 2021 г. Това е поредното предизвикателство, което Добрева отправя към самата себе си, като неведнъж досега е споделяла, че обича да се предизвиква и да излиза от зоната си на комфорт, писа "България Днес".

"Буквално живея за мига. Живея в настоящето, в момента "на сега". Обичам да предизвиквам и сама себе си. Аз съм търсещ човек. Човек трябва да е свободен в мисленето си да не страда от задръжки", категорична е Деси в свое интервю.

Едно от последните й предизвикателства е да направи авторски спектакъл "Лудо младо", с който успя да напълни зала 1 на НДК пред 2 години. За мащабния проект Деси работи повече от 1 година, в която са направени над 400 часа звукозапис. В магическото шоу взеха участие трупата на Нешка Робева, Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, брас бендът на Мишо Йосифов, народен хор и духов оркестър. По думите й това е концертът, в който се чувства напълно себе си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени