Деси Фотосесията: Аз съм звезда!

4988
09 Август 2019, 10:38„По-добре целият свят да те познава като сексзвезда, отколкото да не те познава!” Това заяви Деси Димитрова, която е по-известна като Деси Фотосесията, дочу HotArena.

Плеймейтката на 2017-а година и истинска гордост на пластичната хирургия не спира да изненадва с изказвания.


Красавицата се разхожда из гори тилилейски и се прави на амазонка с буйна грива, внимателно подредена от фризьора. Деси, освен това се фука със златиста от солариума кожа и бюст, за който и фитнес модели могат да й завидят, пише „България днес”.Вместо луксозни парцалки обаче, тя е препасала неандерталски одежди. Истинско дете на джунглата като Тарзан или Маугли!
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахаха
Преди 1 година
0
Скелет на батерии хахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никоя
Преди 1 година
-1
Какви са тия коне, дето ги промотирате? Съжалявам да видя докъде стигна упадъка на идеалите за човешка стойност...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия до О!
Преди 1 година
-18
Аз съм зависима? От какво? Зависими са тези жени, които продават времето и труда си от 9 до 5 всеки ден за има няма 2-3000 лв. на месец. Които изпълняват като прислужници каквото шефа им нареди и правят компромиси със себе си всеки ден. Чието ежедневие е сиво, еднообразно и без блясък в него за да слугуват като робини на някой бедняк цял живот и да му перат чорапите. Аз не съм зависима, аз нямам шеф, работно време, и аз не слугувам за мизерни пари с които да не мога да си позволя дори едно мохито в жегите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЖАЛЪК ТЪРТЕЙ
Преди 1 година
-2
Добре че са мазните шкембести чичаци, та да ти платят храната, че иначе си умряла на втория ден, мухло. Проститутките като теб са тези без достойнство, търпящи всякакви извращения с телата си за някой лев. Как пък знаеш на кой какво е ежедневието като нямаш минутка трудов стаж? Жалка и тъжна ковра, обречена на безцелен животец, молейки се някой да я на..е за да не гладува.
Полина
Преди 1 година
-2
Аз си купувам всичко сама със спечелените с ПОЧТЕН труд пари и на никого не дължа нищо. Мога да си позволя каквото си поискам, когато си поискам. Ти седиш и чакаш поредният клиент, пред когото си вирнала крака да ти купи някой парцал. АЗ имам бъдеще ТИ всеки ден трепериш, че вече може никой де не пожелае да спи с теб, съответно ще си без пукната пара. На мен ми увеличават заплатата с времето, твоята цена ще пада с всяка година. Ти и колежките ти сте чумата на обществото, никой не ви иска за повече от час.
О!
Преди 1 година
0
Виж сега Наталия, престани да пропагандираш тъжния живот на компаньонките наричани модели и да се обясняваш наивно че и агресивно на "простолюдието". "Перфектна визия викаш, щастлив живот който и ти водиш. Вие сте едни озцяло ЗАВИСИМИ същества. Подлагате се доброволно и многократно на болезнени операции, припадате от глад , вечно на диети, страх ви е от конкуренцията. За какви звезди и дами моля бръщолевите?! Обслужващ персонал с паник атаки. Нямате понятие от истинския живот, защото живеете в една фалшива реалност : селфита пред някой луксозен хотел, снимки на храна, на крака, о, да и на силикона,това са символина висок старус. Пишеш, че Николета можела да яде ако иска супата с вилица защото е велика де, а ти не си й още на нивото. Ами тогава отивай да я духаш...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия до Мира
Преди 1 година
-13
Ти си дишала по-добре, защото си имала успешна операция, чети внимателно. Ако и при мен беше така щях ли да ходя на втора? Още при упойката гърлото ми се затвори от алергична реакция и не можех да дишам. След като се събудих часове наред болки и повръщане на кръв. След 4 дни като ми махаха конците цялата ми глава се поду и взимах антибиотици заради някаква инфекция. Абсолютни некадърници. Това че си случила на добър специалист, като Джамбазов, от който съм очарована, не значи че можеш да ми държиш такъв тон.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мира
Преди 1 година
-4
Даже и да си била алергична, след операцията няма никаква, ама никаква болка, камо ли повръщане на кръв! Няма от къде да дойде тая кръв - по носа всичко е засъхнало. Освен това и конци няма, освен тези, които държат шините /ако имаш такива/. Лъжеш, девойко, лъжеш! Все едно селския касапин ти е правил ринопластиката
Мира
Преди 1 година
-4
И още нещо - преди операцията ти правят тестове за алергия, и само да направиш по един показател положителен такъв, ти слагат урбазон в системите.....
Наталия
Преди 1 година
-19
Не знам за звезда, но изглежда ослепително. Явно има добър хирург, защото подобренията й й стоят зашеметяващо. На моята ринопластика получих отток и не можех да дишам нормално, първите 2 седмици бяха ад, а доктора чак след операцията ме информира че пълното зарастване на носа ми щяло да отнеме 3-6 месеца! Направих втора операция при Джамбазов и там слава богу всичко беше наред.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мира
Преди 1 година
-4
Наталио, в опита си да си направиш реклама ставаш смешна! Аз също съм с ринопластика, при това доста сериозна, защото имах и проблем с хрущяла, и още след операцията дишах по-добре от всякога. Отокът е нормално състояние, но той е външен! Знаеш ли, ти си мръсна, грозна пач*вра, и спри да пишеш глупости!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени