Деси Радева с колие за 500 лв на концерта на Пласидо Доминго

09 Септември 2021, 17:00


Десислава Радева е разтурила приятелството си с топдизайнерката Невена Николова, кояот я обличаше за специални поводи години наред, узна HotArena.


Моделиерката създаваше поръчкови тоалети за първата дама, които разбунваха духовете със скандално високите си цени от порядъка на 5 до 10 хиляди лева. Съпругата на президента и Николова работеха дистанционно, тъй като дизайнерката отдавна се е установила в Лондон, а тоалетите Радева ходеше да мери, одобрява и взема от бутика на Невена до НДК. Преди дни обаче дизайнерката сподели, че вече не работи с Деси. Тя не пожела да разкрие подробности около разтурянето на дружбата им, но и с неохота отговори на въпроса дали все още има отношение към стайлинга на президентшата. 


"Не съм я обличала напоследък, но мисля, че случаят е ясен в медийното пространство. Не искам да поставям моето мнение като ултиматум. Свободен избор на всеки е да реши дали да бъде професионално посъветван или не", отсече Невена. Веднага след краха на отношенията им, Радева се завърнала към услугите на бизнес дамата Илиана Алипиева, собственичка на някои от най-скъпите бутици в София и вносител на редица световни дизайнерски марки. На концерта на Пласидо Доминго и Соня Йончева миналата седмица, Деси се появи с тоалет, закупен точно от бутик на Алипиева. Тя бе облечена в червена рокля с дължина до коляното и дълъг ръкав на не толкова популярната марка "Пени Блек", която струва 410 лева. 


Тоалетът Радева беше съчетала с колие на Сваровски, струващо 500 лева, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бонго
преди 11 месеца
-2
Ебати и крантата...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Изабела
преди 11 месеца
-1
С каквато и рокля да я облекат дизайнерите ефектът ще е катастрофален,тъй като тя е с мъжка структура. Как стои рокля на мъж?! Висока като исполин, с широки рамене,няма талия.. сори, безсилни сме пред природата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ole
преди 11 месеца
-3
Няма ли кой да облече тази жена с дрехи, подходящи за нейната фигура. Почти всеки път, каквото и да облече, ми прилича на чистачка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 11 месеца
-2
То все едно да облечеш Радев в женски дрехи.
абе,
преди 11 месеца
-6
Надявам се след изборите за президент повече нито да я виждаме,нито да чуваме за нея.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени