Деси Стоянова слиза от екран?

23 Юни 2022, 19:00


Деси Стоянова може да слезе от екран съвсем скоро. Водещата започва бизнес като бившата си колежка Ани Цолова. Тя ще обучава хората как да правят добро впечатление на медийната аудитория, пише „Ретро”.

За новия си проект съобщи тя самата в предаването, което води – „Преди обед” по бТВ, където бе излъчен рекламен клип, създаден специално за бизнеса на звездата. В него се обяснява, че ако човек иска да направи добро впечатление, трябва да мине през специално обучение – подразбира се – при Деси Стоянова. Тя обясни пред колегата си Сашо Кадиев надълго и нашироко какво точно ще преподава, за кого са предназначени обученията й, като съобщи и датите на определени събития за обща аудитория, които възнемерява да проведе. От това стана ясно, че новата й дейност ще стартира наесен. А ако е заета с други ангажименти, Деси едва ли ще има време за изяви на малкия екран.

Стоянова не може да се оплаче в момента нито от ангажиментите си в бТВ, нито от заплатата си, а статутът й е на една от най-големите звезди на телевизията. Говори се обаче, че 47-годишната водеща жадува за промяна. Иска й се а създаде свой собствен проект, който да развива далеч от напрежението и вечната борба за рейтинги в телевизията. За разлика от Ани Цолова, която беше увонена и спешно й се наложи да си търси ангажименти, за да оцелее, Деси има работа. Не е изключено в началото да съвместява личния си бизнес проект със задълженията пред камерите на „Преди обед”. Ако обаче лекторските й изяви тръгнат добре и я изведат до добра печалба, звездата може да се съсредоточи основно върху тях.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени