Девственицата Елвира от Ергенът се отдаде на футболен анализатор

09 Май 2022, 15:08


Анализатор отнел девствеността на 24-годишната Елвира от "Ергенът", узна HotArena.


24-годишната брюнетка от село Змеица се е отдала на футболен експерт, с когото се забърсали в интернет по нейните признания пред последователите й в социалните мрежи.


Елвира стана известна като "девственицата" от "Ергенът". Момичето неуморно пишеше любовни стихове на Виктор и не криеше чувствата си към него. Елвира дори намекна, че вече не е девствена. Любимият й се казва Александър Панайотов, а в профила си в инстаграм е написал, че е футболен анализатор, но дали това е професията му наистина не е известно.


Елвира разкри, че той е нейният любим, като сподели тяхна обща снимка и написа дълъг текст в характерния за нея романтичен стил.


"Истински лукс е да те хванат здраво за ръка, толкова здраво, че да не се страхуваш от нищо, да не се боиш къде отиваш и какво те чака. Какво ще срещнеш по пътя, там зад завоя. И въпреки неизвестността си готова да тръгнеш навсякъде, където и да те отведе, защото усещаш сигурност, защото те стиска така силно, че те кара да се чувстваш спокойна и защитена!", отдава се на поетичност тя. "Срещнах мъж в живота си. Много е мил, грижовен. Подкрепя ме много, разбира ме. Познавахме се преди предаването, но нямахме връзка. Той е футболен анализатор в британска компания", допълва тя, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 8 месеца
0
То и той изглежда девствен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Опа
преди 8 месеца
0
Ми вече не ей
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нуй
преди 8 месеца
0
Девственица значи.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени