Дядо Коритаров грохна, ходи едва-едва

1591
21 Март 2021, 16:19


Георги Коритаров е семеен мъж и няма против, когато около него се навъртат чужди жени, но е отдаден изцяло на своята съпруга Лина. В най-топлия мартенски ден водещият на „Свободна зона” по ТВ „Европа” пак беше в компанията на жена си, видяха папараците на „Уикенд”.

През последните месеци журналистът изглежда доста уморен и състарен. Той ходи едва-едва, силно приведен напред, и най-вероятно скоро ще му трябва бастун, за да се подпира. За разлика от него Лина е все така поддържана и младолика и това прави разликата във възрастта им от няколко години още по-фрапираща. Онзи ден Коритаров изчака съпругата му да приключи работния ден, за да я откара до дома им.

Агент Алберт от ДС натовари госпожата в сребристия си джип „Хюндай” в малка уличка в центъра на София. Пременена семпло с дънки и червена блуза, жена му носеше черна противогрипна маска на лицето си. Едва когато Лина се настани удобно на предната дясна седалка, се почувства в безопасност и свали парчето плат от лицето си. Водещият, който също не носеше маска, пък даде газ към „Лозенец”. На ул. „Елин Пелин” двамата слязоха от автомобила, а спътницата на журналиста смъкна електрическа кана за вода и термос за кафе. Двойката се отправи към дома на някогашния топ сътрудник на комунистическите тайни служби.

Макар все още да не е в пенсионна възраст, 61-годишният Коритаров  вече е замязал на сърдито грохнало старче. Острието на телевизия „Европа” е драстично отслабнал, като дори лицето му е изпито и съсухрено. Дънките му бяха с два номера по-широки и журналистът ги придържаше с колан, за да не паднат.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Н П
преди 2 месеца
0
Може ли да сте толкова гнусно жълти. Арената ви не е hot, а shit. Коритаров може да ви се вижда дядо, обаче насреща му да бягате, няма да може да го стигнете по ум и знания! Боклуци!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 2 месеца
-1
Божее, уикенд жълто-кафявата смес коментира бита на Коритаров...еми...то акълът им е точно дотам...да му коментират бита, щото ако седнат на маса за сериозен разговор ще има много, много смях......за Уикенд тъпотата.....ентусиасти да коментират Коритаров, не е да се обиждаме ама къде е Коритаров, къде е Уикенд....по знания са като земята и луната ...милион километри ..ахахахахах.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени