Диана Димитрова: Готова съм за детектор на лъжата, за да стигна до истината!

23 Март 2023, 10:05


„Готова съм да мина през полиграф! Но ще стигна до истината!“

Това обяви пред „България Днес” актрисата Диана Димитрова. Тя е шокирана от реакцията на своите колеги и особено колежки в гилдията, които твърдят, че сама се е гримирала така, че да изглежда като насинена от бой. „Как е възможно такова нещо! Абсурдно и глупаво е! Лекарите от ВМА са категорични, че следите от побоя па лицето ми са истински!", възмущава се актрисата.

3вездатд от „Откраднат живот" е на мнение, че зад кампанията, организирана срещу твърденията й, стои посоченият  от нея за виновник за инцидента Юлиан Вергов. „Ще се видим в съда!", обеща актрисата художник, която се е амбицирала по- вече да не мълчи и да покаже истината за побоя на цялото общество. „Крадецът вика: Дръжте крадеца", цитира старата народна мъдрост тя. Актрисата не може да намери отговор и на въпроса как името на човека, който й е нанесъл побоя, е станало достояние на медиите, при положение че тя изобщо не го споменавала.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мм
преди 2 месеца
-2
Кой се интересува от нея?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До е
преди 2 месеца
0
Абсолютно съгласна, но и тя не е света вода ненапита. Тя също има да се извинява за крайно преувеличените обвинения - изритал я с цялата си мъжка сила в лицето, както и за преминаване на границата на добрия тон с дъщеря му, защото мълчанието й ме кара да мисля, че има някаква истина в тези обвинения, но може би и той като нея преувеличава за ефект.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
-15
Според мен е станало това: той е бил груб с нея, блъснал я е, обиждал и викал. Обаче понеже такива са бг мъжете, той не вижда да е направил кой знае какво лошо нещо. В своите очи той си е прав, защото за обществото това е кажи-речи нормално (за съжаление). Обаче, жените знаем че това не е нормално и не можем да го приемем колкото и от който и да е, дори да си мълчим в момента на случката от страх! Това е...поне да и се извини публично че е бил груб с нея, това не може да се отрече като факт от всичко изяснено досега! Ще му се вдигнат малко акциите и ще си върне одобрението на хората. Обаче няма да го направи, защото първо е срамно за мъж това, понеже нали сме мачовци и балканци и второ за него си не е направил нищо лошо защото нали не я е пребил с юмруци я .....това е БГ манталитета.....Няма причина, която да оправдае лошост и грубост към никой човек!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Това е
преди 2 месеца
-14
Това е чистата истина,при това много аргументирано изразена. Толкова рядко човек може да прочете адекватен коментар, повече негативизъм, злорадство и глупост. А тези които са неграмотни слагат минуси на всичко свястно. Благодаря за този момент. Като глътка свеж въздух е.
е
преди 2 месеца
-14
Значи е време да гостува на Цанов, както направи Десислава Иванчева, която там се подложи на детектор на лъжата, който показа че тя не лъже и е невинна спрямо това, което я обвиняват. Но това изобщо не и помогна и не я спаси и сега е в затвора. Та и със случая на Диана ще стане същото по един или друг начин - независимо как се опитва да докаже своята истина, няма да успее най-вече заради манталитета на българите, за които подобен случай изобщо не е важен и подобно насилие е нищо работа.... Колкото и да искаме да е различно, тук не е Америка, няма закони и неприемане на насилието под всяка форма. И след като отникъде няма подкрепа, тя няма да успее да докаже своето. Което е жалко, защото затвърждава манталитета на българите по отношение на грубо държание с жените.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оффф
преди 2 месеца
-14
Изглеждаш като луда! Никой не се интересува от теб, а и вече взе да дотягаш! Хората не ти вярват!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моля,
преди 2 месеца
-25
Тя,Диана винаги е изглеждала супер! Ти ,която офффкаш, не си хората. Не си сравнявай тъпота мнение с това на свестните хора.
Ани
преди 2 месеца
-12
Не знам кой я подлъга след 5 г. да разлайва кучетата. Нищо не постигна, освен да се окепази.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lili
преди 2 месеца
-18
Какво значи " подлъга"? Искаш да кажеш, че тя е толкова глупава ,че някой може да я "полъже". Не разбра ли досега,че режисьора й е повлиял да си мълчи? Сега, според теб някой я е "подлъгал" пък да "разлайва кучетата",. Така ли? Ти,Ани в подобна ситуация би ли мълчала, или би "разлайвала кучета". Би ли се "окепазила"? Ако не, приятно прекарване в ада на унизените и оскърбените...
Tufy
преди 2 месеца
-15
Никой не го интересува и никой няма да й го признае. Да си е казала на време. Така пари не се изкарват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мм
преди 2 месеца
-17
Имало на света, значи хора които в дъното на всяко нещо виждат стремеж към пари. Горките.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени