Диана Димитрова побесня: Нито съм анорексичка, нито наркоманка!

https://hotarena.net/az-jenata/diana-dimitrova-pobesnia-nito-sam-anoreksichka-nito-narkomanka HotArena.net
Диана Димитрова побесня: Нито съм анорексичка, нито наркоманка!

 

Актрисата Диана Димитрова от „Откраднат живот” побесня заради скандални твърдения по нейн адрес. Неизвестни лица изкарали брюнетката наркоманка и тя здраво побесня, видя HotArena.

Димитрова изрази възмущението си в социалната мрежа доста категорично. И направи на пух и прах онези, които преди време злоупотребиха с името й, пише „България днес”.

Тъй като от няколко седмици съм на хранителен режим, заради три проекта (игрален филм и клипове) обявявам, че не страдам от анорексия. Превантивно за онези ... “медии”, които писаха гнусната статия, че съм алкохолик или наркоман, точно когато представях третата си детска книга, преди Коледа.

Да ви кажа, ужасно е да чуеш майка си разстроена по телефона, заради някой с малка п...а и липса на въображение.”, написа звездата в Инстаграм.

 

 

3 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Много е тъпо да станеш жертва на Fakenews!

Коментирай

Gogo

преди 3 години

Ама си много грозна

Коментирай

Стига

преди 3 години

бе! Не се издавай, че не ти е пуснала....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.