Диана Димитрова: Зад маските на авторитетите у нас се крие „куха стена“, зад която е „мухъл и мафия“

https://hotarena.net/laifstail/diana-dimitrova-zad-maskite-na-avtoritetite-u-nas-se-krie-kuha-stena-zad-koiato-e-muhal-i-mafiia HotArena.net
Диана Димитрова: Зад маските на авторитетите у нас се крие „куха стена“, зад която е „мухъл и мафия“

\"Снощи след \"Тютюн\" имах среща с деца от школа, които искат да станат актьори. Бяха толкова щастливи и окрилени след представлението, че сърце не ми даде да им кажа част от бруталната истина\", сподели тези дни в социалката си актрисата Диана Димитрова. Битата от свой колега звезда от \"Откраднат живот\" обаче не спестява истината за задкулисието на БГ киното на своите фенове във фейсбук.

 

\"Как да им кажа, че кастинги в киното почти не се правят? Как да ги предупредя за задкулисните игри, че ролите се дават често само по \"заслуги\"?, пита риторично Димитрова.

 

Бившата \"муза\" на писателя Калин Терзийски предупреждава децата от актьорската школа \"да не се подлъгват по маските, които авторитетите си слагат\". Актрисата излага и мотивите за тази остро критична оценка - по думите й зад маските се крие \"куха стена\", зад която е \"мухъл и мафия\".

 

Като дипломиран художник с няколко изложби зад гърба си Димитрова е свикнала да чете хората по изражението на техните лица и най-вече по очите, признава самата тя. \"Качествените хора се разпознават по очите\", съветва възпитаници на школата актрисата.

 

 

В социалните мрежи Диана Димитрова раздава персонални напътствия и на момчето Крис, което мечтае за актьорска кариера.

 

\"Винаги слушай интуицията си и бъди безкомпромисен към малодушните. Ще се опитат да те променят и да те сложат в матрица. Имаш характер, покажи им го, когато се опитат да те пречупят\", написа в профила си във фейсбук сценичната Ирина.

 

От поста на актрисата, станала жертва на насилие на снимачната площадка, се разбира обаче, че тя е хипер взискателна не само към другите, но на първо място към себе си. Диана доверява, че винаги \"тества себе си и силите си, когато свършат\".

 

\"Искам да нарисувам по-докосващи картини, по-живи и смислени\", пожелава си актрисата художник.

 

Екранната д-р Огнянова признава още, че \"всеки ден искала все повече от себе си\". Стигнала дотам, че понякога \"не можела да се понася\".

 

\"Уча се обаче да не съм чак толкова голям перфекционист, защото смисълът е другаде\", уточнява сценичната актриса и добавя, че \"има нещо много яко в това да се издържаш сам от изкуството си\".

 

\"Даже е сюрреалистично за шуробаджанащината в страната ни\", смята Димитрова.

 

В най-близките планове на Диана влиза и нова изложба в столицата. Актрисата не издава датата на откриването на вернисажа. Според ценители на изкуството Димитрова щяла да изложи новите си платна около 8 март тази година в чест на международния женски празник.

 

Миналия месец известната актриса пък изропта в социалката си по повод \"тоталната деградация\" на всичко в България.

16 Коментара

Николов

преди 1 година

Тази няма ли да се скрие вече. Всеки ден се обяснява на ляво и на дясно. Никога не сме чували за нея, слава ли търси? Срам няма. То бива самочувствие и наглост но.....

Коментирай

Пелева

преди 1 година

Ужасна жена. Идея нямам какво работи, но е ужас. Толкова ли не може да си намери мъж, да се кротне малко.

Коментирай

Пепа

преди 1 година

Пак ли тази, докога ще ни занимава със себе си. Досадно е, стига вече.

Коментирай

Рени

преди 1 година

Как може да нямаш 30 год. и да приличаш на старица. Ужасна физиономия, изтъкана от злоба и истеричност. Сменяла мъже и то два пъти по стари от нея да се добере от селото до столицата. И тази жалка история с Вергов, преиначена, след години. Той излезе по умен, не падна на нивото и. Жалко, че се е забъркал с подобна вещица.

Коментирай

123

преди 1 година

Браво Диана!!! Горе главата и знай, че има хора, които те харесват.Не заради огромната смелост, която носиш.Такива има много,.Харесвам те заради това, че не се отказваш независимо какво ти коства и колко те наранява.А на всички , които те обвиняват и се питат “ Ама защо сега?” им пожелавам да продължават да мълчат вкъщи догато ги бият на почивки.

Коментирай

НЕЗАВИСИМ

преди 1 година

МАЛЕЕЕ, ПАК ЛИ ТАЯ ИЗТЪРБУШЕНА ТОРБА НИ ЗАЛИВАТЕ С НЕЙНИТЕ ПСИХО АНАЛИЗИ. ИМА ЛИ ТАЯ ПРЕДСТАВА ЗА КАСТИНГИ И УСПЕЛИ АРТИСТИ, Е ДА ТО САМО СЪС РАЗТВОРЕНИ КОПИТА НЕ СТАВА, ТРЯБВА УМ И КРАСОТА - ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ! ТОВА КОЕТО ТЯ НЯМА !

Коментирай

Художник

преди 1 година

Днес завистницата и професионална мерзавка, която мечтае Диана да изчезне завинаги се е постарала да измисли въображаеми имена като: Рени, Пепа, Пелева, Николов...уж различни хора я ненавиждат. Да ,така е омразата ти стига за хиляда човека. Елементарния стил и молбите ти да се скрие са покартителни, едни и същи. Ти си от ония които иската всеки който не е като тях, да бъде унищожен физически, нали? Но това не променя факта, че Диана си остава МЕГА ГРАНАТА! Умна,красива, талантлива и супер секси. А силата на характера й е нещо което ти и подобните никога няма да проумееш. А сега си разплети чорапите!

Коментирай

ами,

преди 1 година

Казала е това което е обществена тайна затова и филмите и сериалите които се правят у нас са некачествени с 90% некадърни рецитиращи актьори,всеки рода на някого.

Коментирай

Ами да

преди 1 година

Права е ролите се дават по “заслуги “,т.е. си признава,че всичките роли ,които е получила са също по заслуги !

Коментирай

До художника

преди 1 година

Дианче,ти ли сама си пишеш колко си прекрасна?Да ама не си ,никой не те харесва! Пълен боклук си!

Коментирай

Боже е е е

преди 1 година

Толкова банално и бедно изказване, на ниво четвърти клас от помощно училище. Единствено свежа е злобата.

Коментирай

до Дианчето

преди 1 година

имаш ли си представа какво е системно насилие бе куха лейко? Реклама си правиш на гърба на истинските жертви на насилието…давам си сметка че заслужено си си изяла тупаниците..красива била ,талантлива била..Драга ,ПРОСТА СИ КАТО ГЛАОШ И С ПРОСТОТИЯТА СИ ВРЕДИШ МНОГО!!!!

Коментирай

Ако,

преди 1 година

Ако ти си била "истинска жертва на насилие", или познаваш такава, би трябвало да се бориш против него, а не да пожелаваш "още пупаници", на "кухата лейка". Диана това прави, бори се и висока цена плаща, щото завистта крещи отвсякъде с големи букви и мята галоши и удивителни знаци. Да,вредна е простотията, тази която те разяжда в момента.

Коментирай

до Дианчето

преди 1 година

ма много си противоречиш бе драга,махмурлийка ли си пак???

Коментирай

АХАХАХАХ

преди 1 година

При условие, че самата тя е известна точно с професия, свързана с "мухъл и мафия" , означава , че е съгласна със системата и се възползва от нея. Ако не е така, да напусне , да стане фрийлансър и тогава ще и повярвам, че се бори срещу това, което засега само плюе по медии и си рекламира картините и книгите по този начин. Маркетинг на омразата.

Коментирай

..

преди 1 година

Какво ли толкова е писала на дъщеря му...кой знае каква извратена история се крие

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.