Дичо съветва бременни жени

440
16 Юли 2020, 12:58Поп певецът Дичо съветва бременни женикак да се пазят по време на пандемията, с какво и как да се хранят и колко вода да пият. Музикантът раздава препоръки във форум за бременност и детство здраве, научи HotArena.

Музикантът преживява много емоционално бременността на жена си Карина. „С всяка емоция, която тя изпита”, и споделя, че може да дава полезни съвети на бъдещите мами.

Искам да кажа на жените да внимават, да не се дехидратират, защото при втората бременност Карина получи тежка хидратация и се наложи да влезе в клиника. Благодарение на професионална лекарска намеса всичко мина благополучно”, съветва татковците певецът, пише "България днес".


Самата Карина е изкарала последните дни на бременността си по време на пандемията, а малко преди раждането на второто бебе Дичо се върнал от турне в Англия и прекарал задължителна — дневна карантина.


„Два или три пъти припадах, а тя ме свестяваше”, смее се Дичо. И продължава със своите съвети за стреса и притесненията си по време на пандемията.

„Разбира се, че ме е страх. Всички много говорим, но вирусът си съществува, имаме възрастни хора около нас, имам деца и няма как да не се притеснявам”, споделя още Дичо и не пропуска да благодари на жена си.

„Двамата израснахме заедно. Това са вече 15 години. Добре, че беше тя да ме накара да имаме деца, защото аз малко се дърпах, а сега искам трето. И нямам търпение да почнем да работим за него”, смее се Дичо.


На 12 юни певецът стана баща на второ момиченце–Тина, а преди това се сдоби с още една дъщеря–Ариел. „Заобиколен съм от женско царство. Не ми се мисли, когато пораснат”, казва още той.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колко
преди 2 седмици
0
е привлекателен без "прословутата" си шапка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени