Диляна Попова позира САМО по малка черна… чанта! (ФОТО в галерия)

27 Януари 2021, 11:00


„Всяка жена трябва да има в гардероба си малка черна рокля”, бе казала Коко Шанел.

 

Диляна Попова няма въпросната „малка черна рокля“. Толкова е скандално положението, че дори няма сутиен. Крие си прелестите с... чанта.

 

„Поради липса на малка черна рокля имам план Б, изплетена на ръка: малка черна чанта“, закача се палавата Диляна и позира разголена, пише „България Днес“. Недоволни има ли?! Няма и да има!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До скиптичния
Преди 1 година
0
А ти да беше усвоил основния закон живота,а той гласи Богините не остаряват! Диляна Попова определено е от тази порода. Освен естествена красота, тя притежава каризматично, загадъчно секси излъчване и класа които се долавят и са вродени. Те не са подвластни на времето, остават! А някои се опитват да "блеснат" с остроумие но не им се получава... Такива жени ще ги гледат само на снимка и ще се опитват думи като "телеса", да си сподавят мъката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Ами лачените чанти и старите джанти от Мерцедес ги оставяме за Вас.
Въпрос на вкус, бих казал
Преди 1 година
0
На мен Диляна не ми харесва. Нещо в лицето и ме дразни и ми наподобява на жаба с тези раздалечени очи и уста като цепка. Никаква богиня не е, няма и да бъде.
Фигаро
Преди 1 година
0
Да, хубава е била жената, спор няма, но показването на телеса е до едно време. Не мога да разбера, защо Деляна или Райна например не са усвоили основни закони на физиката и биологията във връзка с времето и гравитацията... На тези години човек с друго трябва да блести, но то се натрупва и доказва с времето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристина
Преди 1 година
0
А Фигаро, не! Днес не въм съгласна с теб изцяло! Райна с нейното гъзотене на 40 години, да прав си, особено претендирайки, че е певица и уж знаела 5 езика?! Но Диляна Попова е модел и с това винаги си е вадил хляба, не е претендирала поне, че има супер образование и пр. А за годините си изглежда доста добре и фотосесията не е вулгарна, а е съобразена с годините ѝ!
Хуйо Балкански
Преди 1 година
0
Едни стават известни с мозък, други с разголени пички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени