Димо Алексиев мери нитратите по пазара

480
30 Август 2021, 16:06


Със специален уред, измерващ нитратите и радиацията в продуктите, обикаля Димо Алексиев, научи HotArena.


Актьорът и водещ на "Игри на волята" е маниак на тема здравословно хранене. Димо иска всичко, което слага в устата си, да е напълно био - без никакви нитрати. Затова се снабдява с джаджата, която може да измери това. Уредът може да открие степента на твърдост на водата и радиоактивното излъчване в околната среда.


"Пазаруването ми вече не е същото", казва актьорът. Алексиев обикаля из пазарите с уреда в ръка. Всеки продукт, които звездата от "Откраднат живот" си хареса, минава щателна проверка през джаджата му. Откакто си купува измервателната машина за нитрати, Димо разбира колко лоши продукти се продават в магазините и пазарите.


"Плашещото е", споделя Алексиев, който показа и как действа уредът. Актьорът си харесал сочна диня. Ала след проверка тя се оказва пълна с нитрати. Уредът отчита, че в плода нивото им е 470. Стряскаща цифра, което значи, че съдържанието на нитрати в динята е твърде голямо.


"Трудно се откриват нормални дини", казва още екранният Калин от "Откраднат живот". Димо е "светнат" за джаджата от колежката си Ралица Паскалева. Двамата отново ще бъдат тандем в третия сезон на "Игри на волята". Докато са на снимки, актьорите се заговарят за лошата храна, която се продава у нас. Тогава Ралица споделя на Алексиев за уреда, който ползва вече няколко месеца.


Именно екранната му партньора подарява джаджата на Алексиев. "Сега не съм единствената тестваща като луда по пазарите - плодовете и зеленчуците. Срещат такива високи резултати при динята и при зелените салати. Истински кошмар", доверява Ралица Паскалева, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И какво от това?
преди 3 седмици
0
Това не ги прави по-малко отвратителни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени