Димо Алексиев се храни здравословно

485
03 Май 2020, 10:01


Димо Алексиев е пълна противоположност на своя екранен герой от сериала „Ягодова луна” - разглезеното богаташко синче Боян Генчев, убедиха се лично папараците на „Уикенд”. Актьорът е всеотдаен баща и на двете си щерки, макар и родени от различни майки, и всеотдаен съпруг.

36-годишният Димо помага в отглеждането и на двете си деца, които са на 8 и 1 години. Заради извънредното положение у нас актьорът няма никакви ангажименти и всеки ден отменя половинката си Анжела Медзикян в пазаруването. Онзи ден Алексиев паркира сребристия си джип „Тойота” в района на малките „Пет кьошета”. Актьорът остави всъдехода си в насрещното движение и притича до близкия магазин за био храни. Въпреки наредбата за задължително носене на защитна маска или друго средство, покриващо носа и устата, на обществени места, Димо бе вързал на врата си червено шалче, което му стоеше като лигавник.

Актьорът хлътна в магазина за биозеленчуци, млечни продукти, хляб, зърнени храни и бисквити. Там Алексиев се забави само две минути, колкото да поръча любимите си биофранзели от пълнозърнесто брашно и пшеничен козунак. Актьорът плати с банкнота от 20 лева покупките си и прибра рестото си в движение. Димо мушна парите в задния джоб на панталона си и отнеше хартиените пликове със здравословните тестени изделия до колата си.

Снимките на 12-те епизода на „Ягодова луна” отдавна приключиха, а в последния сезон на „Откраднат живот” екранният д-р Калин Генадиев не участва. Затова Димо има достатъчно свободно време, което използва, за да помага вкъщи и да е с любимите си жени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Има ЗАПЕК
преди 3 месеца
0
Като му гледам "свежият" вид на снимката друг извод не мога да си направя!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
''новинка''
преди 3 месеца
0
гОлЕм праз.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени