Динко брои по 500 лв. на наказаните полицаи от Казанлък, обещава им работа

3332
26 Март 2021, 13:00


Служителите на реда бяха отстранени от работа, след като набиха дрогиран шофьор, когото преследваха из целия град. Градът се раздели за това кой е прав в създалата се ситуация, но Динко е категоричен - застава плътно зад гърба на ченгетата. Той определя ситуацията като поредната смешка в редиците на родната полиция.

"Как може полицаите да хванат някакъв наркоман, който е можело да прегази дете, и понеже са му опънали два шамара, да са виновни?!", чуди се Динко. Ловеца на мигранти признава, че ако е бил на мястото на униформените, с удоволствие е щял да счупи ръцете и краката на 25-годишния водач Пламен с прякор Гудето, който беше заловен след продължителна гонка.

"Правя евала на тия момчета и ще им дам по 500 лв. комисиона, ще ги разбера кои са и ще им давам пари да се почерпят. Дори да ги изгонят от полицията, ще ги взема при мен да работят. Моята дума на две не става", заявява категорично намеренията си Динко.
Ямболията смята, че такива хора могат да са пример не само за колегите си, но и за всичките си сънародници.

"Ето такива хора трябват на България, а не такива, които физическо не са играли през живота си и се мислят за голяма работа. Евала, момчета, аз ви подкрепям!" категоричен е Динко.

Екшънът, породил размислите и обещанията на Вълев, се разигра преди дни в Града на розите. Задържаният Пламен кaрал бяcнo aвтoмoбил "Oпeл" в нacрeщнoтo нa цeнтрaлeн булeвaрд. Шoфьoрът нe cпира нa cтoппaлкaтa нa пoлицaи и тaкa зaпoчва гoнкaтa, прoдължилa близo пoлoвин чac. Вoдaчът излиза oт грaдa и зaпoчва дa шoфирa в нacрeщнoтo нa oкoлoвръcтнoтo шoce. Cлeд тoвa ce връща в Кaзaнлък и oтнoвo зaпoчва дa кaрa в нacрeщнo плaтнo. Тoвa нaлага пoлицaитe дa cтрeлят cъc cтoппaтрoни. Eдин oт тях улучвa гумaтa и я пукa. Шoфьoрът cпира и хуква дa бягa. Cлeд 200 мeтрa e зaлoвeн. Малко след случката в мрежата се появява видео как двама униформен бият вoдaчa, писа "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди месец
-11
Никой не се интетесува от примата Динко.Престанете да ни занимавате с него.Колкото по-малко Динковци в държавата,толкова по-добре за всички.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди месец
-6
Да не говорим,че последните 5 герои полицаи, които притискаха с крак Чората- точно 6 години се влачиха по съдилищата да се обесняват какво и как и накрая пак са с присъди...та много да се позамислят всиче ,които имат желание да ги последват...Нали да е ясно ,че полицай ,шеф на дирекция и полиция е някой ,който го издържам с данъците и като гражданин ми дължи обяснения как ми разходва парите ,не бой....хората са измислили съд за тая работа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди месец
-4
Тъпако, заради такива недочели идиоти редовно от европейските и световните съдилища ми ИЗСТРЪСКВАТ данаците да плащам обещетения по стотици дела за хора,осъдили България. Ще те замоля като имаш едно силно звено физика, което се развива във всеки фитнес , да развиеш и мозъчното звено -университтетите са по-малко , но ще улучиш нещо като за теб....Или се върни в 10 в- бий се по цял ден и тренирай малоумие...да ви се не види на тъпите парчета смотани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени