Динко Вълев разследван за данъчни измами! (Скандални разкрития)

5766
17 Декември 2017, 11:00


Динко, колоритният ловец на бежанци, е търсил късмета си в Америка. От приключилия преди дни негов престой в „Биг Брадър” зрителите разбраха, че ямболията е ходил няколко пъти в САЩ, откъдето се познава и с бившата жена на Джино Бианкалана – Дейна.

В Страната на неограничените възможности Динко за първи път отишъл още преди 15 години. Там упоритият нашенец бачкал какво ли не, докато събере добра данъчна основа, за да разкрие собствен бизнес. Така от обикновен тираджия станал притежател на няколко камиона, а месеци по-късно и на автосервизи. 

Оправният наследник на Бай Ганьо търгувал с автоморгите на цяла Америка. Вкарвал автомобили и унас, предимно втора и трета ръка, който пристигали с кораби на пристанището във Варна. Там били освобождавани от митнически такси и предлагани за части в различни сервизи на страната. В основата на този бизнес стоял лично Динко Вълев, който искрено и от все сърце се възхищавал на брата на майка си. Чичо Васил минавал за най-умният в семейството, защото можел да чете и да пише без правописни грешки. Бързо учел и чужди езици – все неща, които трудно се отдавали на амбициозния му племенник, който се прочу предимно с лова на бежанци по границата ни – не толкова от патриотични подбуди, колкото да ги преджоби и остави без пари.

Преди това обаче Господин бил известен най вече в Бургаско, Сливенско и Варненско, където се простирал бизнесът му със стари коли. Ако се вярва на мълвата, тежки задължения към НАП го подтикнали да влезе миналата есен,  във „Фермата” на Би Ти Ви, където се „облажил” със сто хилядарки, а тази година в Къщата на Големия брат. Хонорарът му от там е спорен, но отново се говори за 80 бона, с които Господин Вълев да закърпи разклатеното си финансово положение.

„Динко не беше плащал данъци на фирмата си „Бозав” ЕООД, от чието име идва и ямоблския му прякор Бозавия. Счетоводството му беше пълен батак. Фактури - всякакви, в това число и не съвсем редовни. Треснаха му солени глоби, които нямаше как да не палти. Данъчните бяха шашнати от смущаващия му правопис. Каквото и да пишеше Динко, все имаше грешки. Правоговорът му е ясен – трябва ти превод, за да го разбереш. Въпреки това самочувствие не му липсва. Другите му роднини също имат проблеми с грамотността. Тук не става въпрос за пунктуация – точки, запети, членувате и т.н, а за правилно изписване на думи. Парадоксално е, човек който парадира със скъп мерцедес с екстри, с уж завидно финансово състояние, дори да не може да пише правилно и да говори, пише "Уикенд".

В полицията също се се забавлявали със собственоръчно написаните обяснения на Вълев. Не знае правила, които дори хлапетата в основното училище владеят. Понякога слива две думи в една. Динко се подиграва на Джино, но и той е същата капия. Заучил е няколко фрази и ги пуска като лафове пред жените, но и сериозна приятелка не се е чуло да завърти в града ни. Може би жените се страхуват, че може да ги малтретира, а може би харесват истински умните момчета, а не посредствените анаболни представители”, коментират в Ямбол.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Динко СВИНЯТА
преди 3 години
0
Този е само за затвора. Да го ебат цял ден навсякъде .... ПОМАК
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lili
преди 3 години
-3
Живея близо до границата. Нямате идея тук какво минава през границата, а най-страшното пристига с американските самолети в базите директно от Сирия и Афганистан. Няма никакво значение колко може да пише някой ( а всъщност изобщо не вярвам на тези статии), важното е какво е направил. Вие например вдигнахте ли се лично дотам, за да видите със собствените си очи какво се случва? Това е нашата обща граница, на нашата си държава, за защитата на която в миналото е имало жертви и от вашите семейства! Не се оставяйте на малоумни и платени отвън медии да ви изкривяват отношението към род и Родина. Няма значение какъв му е акцента, нивото на образование, дали си е платил данъците или дали говори “мьеко”, има значение само да има хора тук, защото , не вярвайте на властите! Градския ви начин на живот ви е заслепил и мислите, че сме защитени . От кого? Замислете се.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dinko2
преди 3 години
0
ДИНКО ПЕРЕ ПАРИ НА ЕДНИ ТАРИКАТИ ОТ ХАСКОВО! ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ДЕВА МАРИЯ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
наш Ганйо
преди 3 години
0
..."Така от обикновен тираджия станал притежател на няколко камиона....";D D D D D ....тоест си останал тираджия ;) интерсно Динко като е бил голямата работа там, какво търси в България ;)))))))да се правиш на това което не си там, няма как да ти се получи, а нали в БГ всичко може решил да се прави на герой. .,......................."Чичо Васил минавал за най-умният в семейството, защото можел да чете и да пише без правописни грешки..."..а това ...няма нужда от коментар хахахахаха в 21 век.....да се възхищаваш на някой си че можел да пише и чете хахахаха...хората за транспортации и холограми говорят наш Ганйо се възхишатавал за ....хахахаха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди 3 години
0
"Чичо Васил минавал за най-умният в семейството, защото можел да чете и да пише без правописни грешки." Много ме разсмяхте, бе хора... След това култово изречение какво да коментирам Динко???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гуца от сунгурларе
преди 3 години
0
Eй, галфон прост! Ти си истинска кифла и никакъв мъж!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени