Диона призна за загубата на бебето: Организмът ми не издържа да бъде звезда и бъдеща майка

06 Юни 2022, 13:00


Тежък момент преживява певицата Диона и едва не се отказва от кариерата си. Денислава Сашова, както е истинското име на популярната певица, разкри, че в края на март е забила бебе и едва не умира.

 

„Имаше момент, в който щях да умра, трябваше да ми се прелива кръв. Господ беше с мен. Тогава с годеника ми дори не си говорихме. Беше звънял на мои роднини да ме търси. Смятам, че нямаше възможността и желанието да бъде до мен. Лежах в болница около седмица и нещо. Бях на системи, вече знаех, че съм загубила бебето, беше ми много тежко. Това остави в мен голяма вина", разкри тайните си Диона.

 

Тя признава, че всеки ден изпитва голяма вина и има огромен дълг към себе си.

 

„Труден момент беше, когато реших да създам свое семейство и Диона ми го отне“, споделя в емоционално интервю певицата. Тя смята за грешно решението да обяви в социалните мрежи годежа си.

 

„Не исках да коментирам бременността си, защото беше тежка. Поради моето невнимание, поради това, че ненавреме спрях с участията, всичкия стрес, личните неща, които преживях... Организмът ми не издържа да бъде Диона, Денислава и бъдеща майка“, признава грешките си младата чалга звезда, цитирана от „България Днес“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
Тая па била "звезда''......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени