Диваци нападат фермери и богаташи в новия сезон на „Игри на волята”

1388
10 Юли 2020, 14:00Диви, богати и работливи–горе-долу така можем да опишем трите отбора от новия сезон на „Игри на волята”. Участниците в предаването и тази година ще бъдат разделени на три отбора в неравностойно положение, но пък продуцентите са подготвили нови изненади, научи HotArena.


Шоуто, което започва през септември, тази година ще бъде водено от Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Алекс Сърчаджиева предпочете да се оттегли, отстъпвайки своята роля на колегите си.

Продуцентите обаче са подготвили наистина големи изненади. 24-мата участници ще бъдат разделени на три отбора от по 8 души. Всяко племе ще влиза в епични битки, за да получи право да живее в едно от определените места за обитаване.


Първото място е Резиденцията, където ще се настаняват победителите. Красива къща с веранди, тенис кортове, голям двор, басейн, спортна площадка и ред други екстри очакват онези, които успеят да победят останалите. Вторите по успех ще живеят във Фермата. Къщата ще осигурява необходимото за нормален живот, но участниците ще се наложи сами да си осигурят храна от двора и селското стопанство, където трябва да хранят животни и птици, пише „Телеграф”.


Загубилите ще се настанят край Дивата река–много красиво място, но с много сурови условия за живот. Там храната е оскъдна, а водата невинаги е годна за пиене.


В момента снимките по поредицата вървят с пълна сила, а водещият Димо Алексиев призна, че на екран се вижда малка част от усилията, които са нужни за участие. Самият той признава, че ездата и фехтовката от специалните му актьорски умения, са сред качествата, които биха му били нужни, за да оцелее в тази игра.

„Виждам какви са изпитанията и бях останал с друго впечатление от малкия екран. Сега като гледам какво се случва–изисква се сериозна физическа подготовка и доста комплексни умения, за да преминеш успешно през тях. Всички тези изпитания и калявания на самата воля, вадят неочаквани неща дори за самите участници.Това е много интересно да се гледа–хората идват едни, а в хода на играта започват да се разкриват други техни страни. Ваденето от зоната на комфорт изважда на показ и истинските качества на участниците.


Желанието за победа може да те накара да направиш невероятни неща, но може и да те провали.", казва актьорът.


В снимките на шоуто ще участват и други популярни лица от сериала „Откраднат живот”.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени