DJ Цеци Лудата глава: Нямам нищо общо със смъртта на Денис, той не успя да се справи с тежестта на славата!

1017
29 Октомври 2021, 12:08


Денис Теофиков е сънувал как лети и как всички плачат на погребението му. Това разказа ексклузивно пред "България Днес" Диджей Цеци Лудата глава. Той и продуцентът Николай Пашев бяха атакувани от близки и познати на Денис, че са допринесли за неговите проблеми.

"Приятелката на Денис – Алекса, го е завела при психиатър заради паникатаките и състоянията, в които е изпадал. Пандемията и липсата на участия му се отрази. За него сцената беше всичко", разкрива специално за вестника Цеци.

 

Озвучителят го приема като свой син

Озвучителят го приема като свой син

 

Музикантът разказва, че през последните две седмици Денис е приемал лекарства, предписани от психиатър. По думите на 40-годишния Цеци, който също минава през тежко психологическо разстройство, първоначално хапчетата засилват и обострят всички симптоми и Денис просто не е успял да прескочи тези състояния.

"Денис е споделил на Алекса, че е сънувал как лети и после как всички плачат на неговото погребение. Седял е и си е скубал косата. Доколкото разбрах, са го водили и при различни ходжи, които са се опитвали да му помогнат. Като се е прибирал, е говорил за Господ, а Денис никога преди не е говорил за това. И последната седмица е разпитвал приятелите си кой на кой етаж и къде живее", допълва още Цеци.

 

Талантливият певец се самоуби преди дни / Снимка:Пламен Кодров

Талантливият певец се самоуби преди дни / Снимка:Пламен Кодров

 

"Приемах го като свой син, той беше част от семейството ми. Имам две деца, на 5 и 10 г., всички сме в траур и страдаме за него. Нямам нищо общо със смъртта му", отговаря диджеят на нападките срещу него, че именно той има вина за трагичната кончина на Теофиков.

Потърсихме Цеци след десетки публикации в различни интернет издания, както и спекулации в социалните мрежи, че именно той и колегата му Николай Пашев са виновни за самоубийството на Денис. Според някои изпълнители озвучителят и продуцентът са подлагали Денис на сериозен натиск, свързан с работата.

 

Денис и Алекса изживяват голямата любов

Денис и Алекса изживяват голямата любов

 

"Дал съм му всичко, което съм научил през годините. Работихме много, обичахме се много, имахме хубави спомени, наричаше ме татко, винаги съм искал да помагам на родители му, защото от малък го взех да работим заедно."

Цеци признава, че с Денис са имали и хубави, и лоши моменти, но винаги работата и добрите отношения са надделявали.

"Да, карал съм му се, правил съм му забележки. Спасявал съм го неведнъж от проблеми с пари, лихвари и всякакви подобни глупости. Той получаваше много сериозни пари за годините си, харчеше ги безразборно. Предлагах му да си вземе апартамент на изплащане, за да има нещо зад гърба си. На едно от последните му участия, като му давах хонорара, му казах: "Знаеш ли, няма да ги дам на теб, а на Алекса, за да не ги изхарчиш." Вкарваше се в интриги, оправял съм му бъркотиите", разказва още Цеци.

Диджеят, който от години ври и кипи в музикалния бизнес, е категоричен в едно: "Денис Теофиков наркотици не е взимал! Нито пиеше алкохол. Излезе съдебната експертиза след инцидента, която показва, че в кръвта му няма никакви упойващи вещества!".

През последната седмица в медиите се появява противоречива информация относно това дали Денис е приел някакъв коктейл от опиати, които са го подтикнали към самоубийството. По думите на Цеци и според съдебните документи, които той цитира, момчето е било в адекватно състояние и не е бил под влияние на наркотици или алкохол. Диджеят е сигурен, че 21-годишният певец не е издържал на натиска на шоубизнеса. Озвучителят е категоричен, че не всеки може да понесе напрежението, което неминуемо има в музикалния бранш.

"Трябва да си готов и за възхода, и за паденията. Музикалният бизнес може много да ти даде, но да ти вземе още повече", споделя Цеци.

Самият той признава, че от няколко месеца се бори с тежки паникатаки и психологическо разстройство. Диджеят приема лекарства, изписани от психиатър, и дори е имал период, в който е бил обездвижен на легло от проблемите, които има. Цеци разкрива, че това е и причината да спре да работи с Денис Теофиков. Двамата не са се срещали от края на август, когато младият изпълнител и приятелката му Алекса отиват при него на морето да го видят.

По думите на диджея другият, спряган за виновник за смъртта на момчето, продуцентът Николай Пашев, също не се чувства добре и приема трагичната кончина много тежко. "България Днес" направи опит да се свърже с Пашев, но телефонът му бе изключен.

 

Николай Пашев е неоткриваем

Николай Пашев е неоткриваем

 

"Всички тези хора, които ме обвиняват, търсят само и единствено поле на изява и реклама. Това бяха пиявици, които искаха да смучат финансово от него и неговото семейство. Тези, които пишат в инстаграм и фейсбук, това са хора, които искаха да се залепят за него. Болно ми е, като чета тези неща! Тези хора бяха като кърлежи, съжалявам, че последните 6 месеца съм на медикаменти и съм болен и не бях до него", завършва разговора Цеци Лудата Глава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
I
преди месец
0
Защо нищо не се написа за момчето, което е било с него в апартамента? Нали са били само двамата? Котки ли не бяха, купон ли не беше, скандал ли не беше? Какъв е този? С какво се занимава? Освен, че е задържан за наркотици
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Денис убит ли е?
преди месец
0
Тая Алекса така преиграва още от началото. На клипът сниман минути сред инцидента Алекса е в кръв по панталона, уж хипер разстроена и забележете с РЪКАВИЦИ! Медицински ръкавици?! Защо? Тялото на Денис е било с лице към апартамента и с гръб към земята преди да полети! Има свидетели което твърдят че е имало скандали и са викали полиция, има и един сойто твърди, че Анжел Таков, в чиито апартамент се е случило всичко го е бутнал!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И да кажа нищо неманда се промени
преди месец
-1
Ей наркомани сте всички за това ви боли главата дебаа нещастниците ви без ддрога не можете за това стана така
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
S
преди месец
-1
Напълно съгласна съм с “КАРМАТА”. Това е най-малкото непрофесионално. Как ще даваш хонорар на 2-ро лице, което не е юридически или семейно свързано, а и да е, не то е изпълнило ангажимента. Теофиков е възпитаник на Софийското музикално училище, което е първо за страната ни. Той е МУЗИКАНТ, както и семейството му. От 5 годишни тези деца свирят от 6-8 часа на ДЕН + солфеж, хармония и 2-ри инструмент. Възпитаниците на музикалнте училища са първи по прием във Виенската опера и не само, а по целия свят. Талантливи и образовани имаме в България не малко от тези школи. Този Цеци със звучен прякор “Лудата Глава”, какъв е и какво образование има, че да обяснява на МУЗИКАНТИ как било в музикалните среди?! Втф
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кармата
преди месец
-1
A ти господине, от къде на къде ще даваш заработения от момчето хонорар на гаджето му, ми дай го на баща му? Ако ти е пукало толкоз много, защо не се обади на бащата на Денис и на него да връчиш хонорара, да му дадеш сигнал какво става, нали ти е пукало като за твой син?!...Да се разпитват до дупка всички дето са били на сбирката! Светла памет, мило дете!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди месец
0
В YouTube има видео от преди 11 часа от информационна агенция news24 .Вижте там какво се казва
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди месец
0
А Алекса защо на полицаите е казвала всеки път различни версии ,за това къде е била..И приятелите му пред полицаи са казвали,че тая е имала тайна връзка с момчето, в чийто апартамент са били
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди месец
-1
Надявам се да спите спокойно...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени