Джена празнува 15 години на сцена, но без концерт

27 Март 2022, 12:08


Джена празнува 15 години на сцена, но без тържествен концерт или пък среща с феновете, защото излезе в майчинство. Певицата е бременна с второто си дете от мъжа си Атанас Стоев-младши, с когото имат син. Джена отбеляза професионалната си годишнина с прочувствен разказ за началото на кариерата си в социалната мрежа. Джена подписва договор с „Пайнер” през 2007 г., след като Милко Калайджиев я запознал с шефа на компанията – инж. Митко Димитров.

Десислава, както е рожденото име на 36-годишната певица, е от Разград и стартира професионалния си път през 2004г., след като се завършва музикалното училище „НУФИ” в Котел с профил народно пеене. Джена, която свирела на пиано, смятала да продължи да учи като певица или пианистка някъде по света. Пътят я отвел в бузуки заведение в София, където пеела гръцка музика. След три години работа с бенда там, Джена заминала за Швейцария, където пяла сръбска музика и обогатила репертоара си. „Един ден ме намери Милко Калайджиев, който чул за мен и ме запозна с инж. Митко Димитров, който не само повярва в мен, но ми се довери изцяло и подписахме договор през 2007 г. Вече 15 години в добро и в трудности работим заедно с музикална компания „Пайнер”, споделя Джена.

Тя благодари на семейство Мария и Митко Димитрови, които са неизменна част от успехите й, на всички екипи, с които работят вече толкова години и си знаят „болките и радостите”, и на всички музиканти, текстописци, тонрежисьори, оператори, режисьори, стилисти, фотографи. „Благодаря на семейството ми, което мина през какво ли не с мен и ме подкрепя във всяко начинание. Благодаря на вас - моята публика и спътници в това вълшебство, защото както от години казвам: „Докато ви има вас, ще ме има и мен”. Обичам ви и докато дишам, ще пея, защото моят живот са музиката, песента и любимите до мен. Благодаря ви от сърце и дълбока признателност за обичта, която ми давате”, написа Джена.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени