Джерард Бътлър връща Нина Добрев в България! Снима нов филм с режисьора на „Умирай трудно“

08 Февруари 2022, 15:00


Холивудският ас Джерард Бътлър ще бъде продуцент на екшънтрилъра, който ще доведе на родна земя канадската актриса с български корени Нина Добрев и колегата й Аарън Екхарт.

 

Работата по продукцията се очаква да започне до седмици, като за целта екипът ще акостира в стyдиата на „Ню Бояна“ в България и Гърция. С продажбите на The Bricklayer ce заемат от Millenium Media, които ще продуцират заглавието заедно с Джерард Бътлър.

 

Очевидно актьорът и собствениците на продуцентската компания са заровили томахавките помежду си, след като миналата година Бътлър заведе дело за пропуснати ползи срещу продуцентите на франчайза му, включващ заглавия като „Код:  Олимп“, „Код: Лондон“ и „Код: Ангелът”.

 

Искът, който бе срещу Nu Image/Millennium Fi1ms и Padre Nuestro Productions, e заради първия от изброените филми, който направи премиерата си през 2013 Г. От Nu Image, която е сред стyдиата, срещу които шотландският актьор подаде иска си, заявиха, че няма основания за делото и твърденията му, защото отчетите от боксофиса са проверявани и преди от одитори на актьора.

 

Режисьор на предстоящия филм ще е Рени Харлин, когото зрителите познават от работата му по „Умирай трудно 2“ и който през последните две години засне друга продукция у нас, а даже намери и любовта и се ожени. Сценарият е написан пo романа на Ноа Бойд Beautiful antl the Damned, като по него работят Мат Джонсън и писателката Хана Вег.

 

The Bricklayer е първият път, в който Добрев ще се върне в България заради работата си. Въпреки че семейството й емигрира към Канада, когато тя е едва на 2 г., звездата продължава да се прибира в София почти всяка година, за да посети роднините си, пише „Телеграф“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени