Джина потвърди: Мъжът ми счупи чаша в лицето на Джордан! (Всичко за скандала)

4027
13 Март 2019, 11:23


Мъжът на попфолк изпълнителката Джина Стоева се нахвърлил на колегата й Джордан разбивайки кристална чаша в лицето му. Инцидентът се случил по време на детско парти за първия рожден ден на сина на Деси Слава – Борис.

Пред „Телеграф“ Джина признава за свадата и уточнява, че отдавна не живее с бащата на дъщеря си.

„В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме аз поръчах такси, казах „довиждане“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая. В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и, че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щ=ом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, за да се извиня и на нея“, разказва Джина.

Мъжът на Джина Стоева – Григор, по прякор Люляка, прекалил с алкохола и започнал да обижда гостите. Първа си тръгнала Галена, последвана от Емануела и Джордан. Люляка хвърлил чаша и успял да окървави лицето на певеца.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
qn
преди седмица
0
Има много такива.Комплексари се наричат.Това да не можеш да се контролираш и да не се съобразяваш, че деца гледат агресия+ неуважение към домакините......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джорджо
преди седмица
-1
Еми , що се е.ете и раждате от такива ви се чудя. Половината фолк самотни мсйки го раздават, да не кажа повечето, мисля, че и Преса няма да се задържи дълго с оплодителя си....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Unknown
преди седмица
0
Тя простотията не ходи по животните :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени