Джизъса с богоугодни дела: Дарява деца преди да влезе в „Сървайвър“

04 Февруари 2023, 09:00


Благой Георгиев помага на деца в неравностойно положение. Джизъса дари куп продукти от първа необходимост на нуждаещи се.  Бившият футболист бе засечен отпапараци на "България Днес" пред столичен хипермаркет в началото на седмицата. Георгиев бе хванат точно докато влиза в магазина, а през това време говори по телефона.


След няколко минути бъдещият участник в "Сървайвър" излезе от супермаркета с препълнена догоре количка. Благой отключи новото си лъскаво возило, отвори багажника и започна да реди внимателно торбите.

Георгиев повтори упражнението още веднъж. На влизане в магазина той бе спрян от човек, с когото може би се познават, след което бившият играч на националния отбор отново излезе с няколко торби, бутайки ги с пазарската количка. Последва нов телефонен разговор. Благой внимателно изслуша събеседника си по мобилното устройство, след което се качи в колата.

Оказва се, че Джизъса не е пазарувал за банкет по случай изпращането си на Карибите, където ще се снима "Сървайвър". Бившият футболист откара продуктите и ги дари на дом за деца в неравностойно положение.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виви
преди месец
0
Сигурно ли е, че не е пазарувал за неговата челяд ….
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lollypop
преди месец
0
Не съм му фен, но браво ако е истина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени