Джуките на Мария се разпадат

2052
15 Септември 2020, 16:00


Устните на певицата Мария се разпадат от огромното си количество силикон, видя HotArena.


„Уикенд” забеляза огромните джуки на певицата, които са придобили странна форма, както става видно от шокиращите снимки. Устните на чалгаджийкта сякаш се разлагат и приличат на мекица.


Отделно изпълнителката, която се отказа от сцената и вече го раздава обикновена инфуенсърка, продължава да пъчи и издава напред силиконовите си устни, така те изглеждат видимо по-големи и плашещи.


Оттеглилата се от сцената певица е известна с 2 неща: рекламата на бира, донесла ѝ прякора за цял живот „Мара Отварачката", както и с огромните устни, дело на пластичната хирургия. От малки, те прераснаха в средни, големи и накрая станаха огромни. Джуките на заралийката определено търпят еволюция през годините, като сега са в пика си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди седмица
-1
Констанц, тежко и горко ако си права! Не я оправдавам за всичките й избори, но Мария е така възпитана от майка си, която със сестра й само я използват, атя се чуди как да ги влачи на гърба си. За съжаление, и тя е зависима от помощта на майка си за детето и мама Данче много добре се възползва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Констанц
преди 2 седмици
0
Само ако знае как майка и я е подредила ще получи удар . Дано отчете написаното ..Йорданка е прехвърлила апартамента в Стара Загора на сестра и Ирена . А обещаваше да го даде на Марая . Очила за 1500 лв които Мария и даде подари на младеж . Честито на Мария много хубаво я прави майка и .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
я
преди 2 седмици
-1
разпадат се от много тръби каде е правила
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени