Джулиана Гани коментира слуховете: Не познавам момичето, с което Теодор ми изневерява

16 Ноември 2023, 08:00


"Надявам се Теодор да не ми изневерява", сподели плеймейтката Джулиана Гани пред "България Днес". Мис Силикон за пръв път чува слуховете, че нейният сегашен мъж й кръшка. Разнесоха се клюки, че русата красавица е спипала половинката си, и то не с коя друга, а рапърката Виктория Тодорова, по-известна като Котенцето.


Джули отрече, че нещо такова се е случвало. Говореше се, че пловдивската сексбомба се познава с Котенцето, но тя каза нещо друго - "За пръв път чувам името на това момиче, не я познавам", сподели Гани.


Въпреки че скандалната случка се оказа измислица, секссимволката се усъмни дали все пак няма доза истина в историята. "Надявам се Теодор да не върши такива неща! Все пак сме семейство с 9-месечно бебе. Ще проверя за това колко е истина", сподели русата красавица. Вероятно Джули ще поразпита своя съпруг полицай, за да се увери, че неговата любов е вярна към нея.

Силиконката е травмирана от бившите си взаимоотношения с мъжете и лесно може да се усъмни в отдадеността на половинката си. Бившият й мъж Илиян е бил непочтен към Джули и е изневерявал системно. "Аз съм щастлива, че съм далече от този човек. Имам ново семейство и нови деца, които да обичам с цялото си сърце", вметна Джулиана относно Илиян.


Доверието към сегашния й съпруг е изключително важно за плеймейтката. То е ключово за щастливия и спокоен семеен живот и за добрата среда на нейните съкровища - децата й. Гани не спира да се радва на своите отрочета всеки ден. "Много ми е мило да ги наблюдавам и да ги гледам. Виждам едно братско отношения между тях. Кай учи малкия на белите си, с които ми е трудно да се справям. Но като ги виждам как са сплотени, ми се разтапя сърцето", трогната е Джулиана от милосърдието на своите рожби. "Много съм благодарна на майка ми, която ми помага. Тя ми помага адски много всеки ден. Тъй като съм доста заета и трябва да бъда във форма, за жалост понякога не мога да отделя време на децата си, радвам се, че имам нейната помощ", завърши бившата Мис Силикон.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди седмица
-1
Имала ново семейство и “нови децА”?! Да ги наблюдава и гледа ?!това недоразумение наистина е много зле. Полицайчето, което едва говори членоразделно й е лика прилика
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
-1
Съмняваме с тази визия изобщо да и полицай.Прилича на цигански сводник.
Джулка
преди седмица
0
не е полицай а Шеф на полицията!!
абе,
преди седмица
0
Не занимавайте аудиторията с глупотии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени