Джулиана Гани най-после призна: Бременна съм, но няма да има сватба №3

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-nai-posle-prizna-bremenna-sam-no-niama-da-ima-svatba-3 HotArena.net
Джулиана Гани най-после призна: Бременна съм, но няма да има  сватба №3

Джулиана Гани най-после призна, че чака дете от гаджето си – полицая Теодор Гецов, с когото са заедно от няма и година. Силиконовата миска обяви радостната вест малко повече от месец след кръщенето на сина си Давид от фитнес инструктора Илиян Найденов, с когото се разделиха с чутовен скандал в края на миналата година.

 

Към днешна дата бившите съпрузи изглежда са заровили томахавката, след като през пролетта се разбраха за родителските права на сина си. Оттогава са и разведени. Примирието, а и след като в началото на годината се разбра за нов мъж на хоризонта, се отрази благотворно на Джулката, която се върна към обичайни си ритъм – любовни моменти, пътешествия, тунинговане с най-новите разкрасителни методи, реклами на всевъзможни продукти в социалните мрежи. Предположенията кога пак ще се задоми не закъсняха. Сватба №3 обаче няма да има, обяви силиконката, която преди Илиян имаше неуспешен брачен опит с фитнес инструктора Станимир Ташев. И все пак с Теодор вече са семейство, както Джулката си пожелала на Кръстовден, миналата година. Затова неслучайно тя обяви, че чакат дете на 14 септември.

„На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми”, заяви Джулката в инстаграм, където сподели фотосесия като бременна с избраника си Теодор.

През есента на миналата година, както и намекна в поста си, тя вече бе пред раздяла с втория си съпруг Илиян Найденов. Говори се, че връзката им започнала, докато силиконовата блондинка бе на етап развод с първия си мъж Станимир. Така се получило, понеже той се позабавил с няколко месеца с подписа за развода. В крайна сметка това се случи през лятото на 2019 г. С него Джулката се раздели, понеже не работел и само тя била ангажирана с осигуряване на бюджета им. И при тази разлъка имаше панаири, но някак по-умерени. Макар че в светските среди се говори, че моделката излязла от този брак и с борч. След като се разбра пък, че е бременна, се коментираше и вероятността, детето да носи фамилията на бившия й мъж. Причината - при раждането нямало да са изминали необходимите по закон дни от развода. Затова Джулката и Илиян, които вече били сгодени, ускорили женитбата, така че посрещнали като съпрузи раждането на сина си през януари, 2020г. Дали тъкмо затова са побързали да сключат брак, не е ясно. Двамата не са коментирали темата. Тези дни, когато Джулиана Гани призна, че е бременна от приятеля си Теодор, въпросът за втория й брак пак бе повдигнат от фенове. Тя гневно заяви в стори в инстаграм: „Няма да има сватба №3, а защо се е стигнало до сватба №2, не е ваша работа!”.

Бяха припомнени и свирепите публични скандали покрай разтрогването на брак № 2. Те били предшествани от нарастващи във времето ожесточени караници, стана ясно от записите, които Илиян пусна в интернет. Към този ход той прибягна през ноември, миналата година след като по-рано Джулката се включи от Кан в предаването „Събуди се” по Би Ти Ви и разказа колко е разочарована от мъжа си, защото го хванала в изневяра. С това тя предизвика обществено съчувствие и подкрепа. Само че те бързо се изпариха, след като Илиян пусна записи, в които тя сипе заплахи за живота му, както и тази, че за да го нарани, ще прати сина им в дом. Джулиана обясни всичко това с реакция на наранена и гневна жена. Иначе съвсем не мислела да изпълни страшните закани. Включи и майка си в битката. Родителката определи зет си като лъжец, крадец, изнудвач и показа съдебномедицинско за нанесен побой над дъщеря й. Мотото му било: Помогни ми, помогни ми. Ако не ми помогнела, следвал скандал и после – бой. „Дъщеря ми е лишена от всичко, заради него и детето. Почивка, хотели са от нейните реклами, които той използва. Тя ходи със стар телефон, а за него има нов телефон плюс лаптоп. Обра й всичко, тя ходеше без нищо в себе си. Взе й даже ключовете от собствения й дом. Взе й последните пари”, обяви майката на Джулиана.

През пролетта последва нов обрат. Красавицата сключи споразумение с Илиян за родителските права, за да избегне дълга, опустошителна съдебна битка по въпроса. „Така Давид ще има лични отношения и време и с двамата си родители. Надявам се, че няма да има напрежение и синът ми ще расте като здраво и щастливо дете. Поставям него над всички свои желания. Правя компромис с майчинския си инстинкт в името на бъдещето на сина ни. Вслушах се и в думите на адвоката ми, който смята, че дори и най-лошата спогодба е по-добра и от най-доброто съдебно решение. По този начин запазвам и нормални отношения с Илиян, като занапред двамата заедно ще взимаме всички важни решения за бъдещето на Давид”, обясни Джулката.

Оттогава насам изглежда, че тя и бившият й мъж наистина се разбират и споделят грижите за Давид. Гани прекарва време с него, води го по почивки, като новият й любим – Теодор, ги придружава. Илиян изглежда няма против и наистина е загърбил враждата с бившата си жена. Той пази в тайна личния си живот засега, като не издава дали има друга жена до себе си. Споделя само информация за бизнеса си и щастливи моменти със сина си. Джулката, от своя страна, винаги е държала последователите си в социалната мрежа близо до себе си и ги осведомява своевременно за всичко важно – от хранителни режими и разкрасителни процедури, които пробва, почивки, забавни моменти със сина си и новия си любим до втора бременност.

„Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор, ако е момче”, сподели Джулката.

5 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

Толкова много излишен текст за никого не интересуваща го ''новинка''.

Коментирай

Антония

преди 1 година

Зависи колко време след развода е забременяла. То това е закон, не е по избор. Тя и за второто подписване отричаше и лъжеше, защото пак беше по същата причина.

Коментирай

......па

преди 1 година

Тя има само един брак и един развод и това е преди да роди от Илиян.С него няма брак,нито развод.

Коментирай

Антония

преди 1 година

Напротив има брак с Илиян, точно защото пак ги беше долепила развода и раждането. Лъжеше и криеше и накрая показа снимки от ритуалната зала, където подписали набързо с двама приятели. Както казах, има си закони и те важат дори за плеймейтки. ;)

Коментирай

БЛЯК

преди 1 година

изглежда думите и " ще дам детето в дом и ще си родя ново" не са плод на гняв. Хубавото че поне единият родител става за нещо, че си го прибра. На такива жени трябва да им се забрани да раждат. Отглеждат деца, които като големи или живея, или се борят с комплексите насадени от майките им и рядко са щастливи и добри хора. моята майка е като тая -плюнка. Гледа си инбтереса и личния комфорт и си обича детето само за пред хората . Урод

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.