Джулиана Гани поведе ВОЙНА с Кобилкина (Сексоложката го закъса яко за сеанси)

683
20 Март 2020, 13:00


„Хората умират, всички сме в изолация с риск за живота си, а тази намери тема да се изкаже... Нямам думи просто!“, изригна плеймейтката Джулиана Гани срещу видео на Наталия Кобилкина. В клипа сексоложката и нейна колежка дават съвети как да привлекат и задържат богат мъж. Това вбеси Джулката, която смята, че в дни на криза и извънредно положение няма място за подобен материализъм.

 

Гани сподели видеото на стената си и предизвика разпалена дискусия относно професията на Кобилкина и съветите й как една жена да бъде гейша. Сексоложката бе публично нападната от приятелите на Джулиана.

 

Всъщност клипчето е доста старо – отпреди 2 години, когато все още никой не е чувал за COVID-19. „Няма значение от кога е видеото, не издребнявайте! Тази е невменяема!“, продължи с възмущението си Гани.

 

Факт е, че Кобилкина не се е паникьосала покрай коронавируса и продължава да дава своите секссъвети. Заради извънредното положение обаче вече не прави семинари, а преподава своя опит с онлайн курсове.

 

Все пак, кризата очевидно е ударила и по гейшите, тъй като единици се записвали за участие, а Наталия е смъкнали цените тройно, разкриват запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
преди 3 месеца
0
Войната между труженичките от бранша започна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 3 месеца
0
И двете да плеснат с ръце,да се прегърнат и да изчезнат от медииното пространство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени