Джулиана Гани стиска палци: Дай, Боже, до месец да съм разведена! Вече правим опити за бебе с Илиян

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-stiska-palci-dai-boje-do-mesec-da-sam-razvedena-veche-pravim-opiti-za-bebe-s-iliian HotArena.net
Джулиана Гани стиска палци: Дай, Боже, до месец да съм разведена! Вече правим опити за бебе с Илиян

На развод до месец се надява Джулиана Гани, научи HotArena.

 

 

Веднага след като законът официално я освободи от бившия ѝ мъж, ще има нова сватба, която ще е „надалеч”, разкри самата тя пред „Уикенд”. Когато обаче ще стане това, никой не знае. 

 

 

Все още законният мъж на Джулиана – фитнес инструкторът Станимир Ташев, от месеци се укрива в Англия. „Изобщо не знаем какво се случва с него – никой не го е чувал и виждал. Дано да не е нещо незаконно...”, сподели бившата брадърка. Процедурата по развода ѝ се точела вече осем месеца, а можела да продължи и още две години. Въпреки това обаче Гани се надява да стане чудо и още преди Великден да е свободна жена, за да мине под венчило с новия си любим – Илиян. 

 

 

Съдът ме развежда. „По взаимното съгласие” вече мина, той не беше съгласен и ние платихме на моята адвокатка да се занимава с развода”, разказа още Джулката. Тя дори имала дата за делото – 12 март, но я отложила, тъй като с годеника ѝ точно тогава били заети. 

 

 

Силиконката и новият ѝ мъж бяха специални гости на снимките на първите предавания от новия сезон на шоуто „Комиците” по Би Ти Ви. Там те потвърдиха слуховете, че правят опити за бебе, докато чакат съдът да разтрогне брака със Станимир. „Даже не знаех, че има такъв слух, но е истина”, сподели моделката пред „Уикенд”. „Най-вероятно някой ни е подслушвал”, смята Илиян. Той не се притеснява, че по закон бившият мъж на моделката ще се води баща на детето, ако то се роди преди развода. „Разводът максимум до месец ще е факт”, убеден е новият кандидат на Гани.

 

 

Вместо да се занимава с тези проблеми, тя предпочита да се радва на новата любов. Не мисли за нищо, което може да се отрази на доброто ѝ настроение, не се притеснява дори за роклята, която ще носи на евентуалната си втора сватба.

 

 

Постоянно съм със стилисти, те ме обличат. А къде ще бъде сватбата? Където Илиян каже”, обясни Джулка. На финала на „Биг Брадър” любимият ѝ подарил 40-дневно пътешествие до Филипините, а сватбата щяла да е още по-далече. „Той Илиян си е луд, така че нищо не се знае. Каквото той каже, това ще е”, отсече Гани. 

 

6 Коментара

Riu Pravets

преди 5 години

Дай боже и комшията

Коментирай

Ttt

преди 5 години

Ami ako toia nosorog maja i ne ia napompa da ia napompa niakoi klient

Коментирай

к

преди 5 години

А знае ли, че ако роди и все още няма развод от бившия , детето ще е записано на негово име и ще се води той баща? Джулкее тъпа си като галош.

Коментирай

Getsbi

преди 5 години

Nivnosta i grani4i s glupost.. Ili e glupava prosto

Коментирай

Мики

преди 5 години

Джулката е най-глупавото същество на планетата. Само тя не вижда. че новият и е същият, като бившия.

Коментирай

9059

преди 5 години

тази верно е малоумна .. на всички им е ясно, само тя спи, че този е по-голям използвач и от предния мангал

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.