Докъде стигна! Вихра Петрова се докара на гейша в опит да си намери мъж! (ФОТО)

3748
22 Март 2021, 10:53


Много години минаха от скандалния развод на Вихра Петрова и продуцента Иван Христов, който я заряза заради любовта към настоящата си половинка Ирина Тенчева.

 

Иван и Ирина имат свое общо дете Самуил и както се казва „забравиха“ кога са се събрали, докато Вихра продължава да бъде сама.

 

Истината е, че след раздялата с Христов тя така и не показа мъж до себе си. Дори и да е имала флиртове и увлечения, то те са се оказали краткотрайни.

 

Явно грижите по подрастващата й дъщеря Ава не са достатъчни, за да запълнят празнотата в женската й душа, като Петрова всячески се стреми да срещне любовта.

 

Доказателство за това са снимките й в социалната мрежа, на много от които личи, че е използвала филтри за разкрасяване. Един от фотосите обаче буквално ни изуми – на него Вихра Петрова се е докарала на... гейша.

 

Вижте за какво иде реч ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
-4
Вихра е хубава жена за разлика от стрината която омота Иванушка глупака само заради парите му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пфффф
преди 3 месеца
-8
"ХУБАВА"? Ти ме уби! Кога пък е била "хубава" Вихра? Къде й е това хубавото? Ирина няма грозни и несъразмерни черти, но е толкова антипатична, злобна, посредствена.. Но всъщност какво изобщо им коментираме външността и какво значение има? И защо решихте, че била с Иван само заради парите му? Понеже има пари, това изключва възможността да има каквито и да било положителни качества ли? Е голяма логика, няма що!
11
преди 3 месеца
-4
оф,божееее, готвачката пак ли поръчва статии.....при вихра мъже има,по-простата причина,че тя не отива на ново работно място, да краде мъжа на шефката, както ирина ,а жената просто оставя мъжете да бъдат мъже....но не може да и се отрече на ирина, че се искат топки да молиш вихра за работа, 5 месеца след това да и открадеш мъже-при положение, че жената 5 месеца по-рано се ожени за иван, да натресеш на собствените си деца мъж за 5 месеца,ааа...и да лишиш ава от баща.....това ако не е тотален изрод не знам какво е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А коментарът ти ако не е тоталната простотия, не знам какво е
преди 3 месеца
-7
Няма такова нещо като "крадене" на мъже. Не го е упоила с хлороформ и отвлякла. Мъжете си имат глава на раменете и право на свободен избор, точно както и жените, и имат право да решат сами къде и с кого искат да бъдат и с кого се чувстват най-добре. Това, че е бил женен, не значи, че е бил щастлив, иначе е ясно, че е нямало да остави съпругата си. Всеки може да се обърка или да действа под влияние на някакви подбуди и импулси и после да осъзнае, че не е направил правилния избор. И няма такова нещо като "НАТРИСАНЕ". Нормално е мъж като те обича, да те приеме и с децата ти. Той много добре е знаел за тях, приел ги е съвсем съзнателно и доброволно, така че за какво "натрисане" може да става дума. Никой не го е задължил и принудил в крайна сметка. Що за малоумен коментар. И няма сила, която да лиши някого от баща, освен ако той самият не иска или освен ако самата майка не реши от злоба и ярост, че го вижда щастлив, да го накаже чрез детето. Доколкото знам, Иван никога не е искал да изоставя..
А коментарът ти ако не е тоталната простотия, не знам какво е
преди 3 месеца
-5
дъщеря си, доколкото съм го чувала по интервюта преди години. А и сега не вярвам нещо да се е променило. Ако някой си е изоставил децата, е изключително женомразко и елементарно да виним жената до него за тази работа, а не него самия. Човек сам е отговорен за постъпките си, изборите и решенията си. Ако сте жена, очевидно много мразите себе си и пола си и винаги сте свикнала мъжете за всичко да ги оневинявате и все жените да вините. И ще ви разочаровам, но колкото и да се ласкаете, жените не са тези, които изцяло избират. Ако беше така лесно, всяка можеше да има мъжа, когото пожелае. Но факт е, че много жени нямат мъж и още по-малко пък този, когото искат, така че явно мъжът си има глава на раменете и свободен избор.
абе,
преди 3 месеца
-1
Лелеее....стрино Ирино,направо цял битов разказ си съчинила в своя защита.И пак няма да станеш симпатична в очите на болшинството хора.
до "абе"
преди 3 месеца
-2
Хубаво си си харесало коментара, но дотам. Аргументи и логика липсват, естествено. "Моя защита"? Каква защита? И къде тук става дума за мен? От какво да се защитавам? Не защитавам даже и Ирина - безкрайно антипатична и долна ми е, особено след като я гледах в ББ /преди това просто не ми беше приятна/, но фактите са си факти и логиката си е логика. Написаното от вас е пълна идиотщина. По вашата логика, явно разговарям с Вихра - също особено неприятна личност. Не мога да преценя коя от двете е по-анти, но явно такъв е типажът на Иван.
хохо
преди 2 месеца
0
Има дума 'НАТРИСАНЕ' - в шопските хорА. И означава точно по-сериозно и методично удряне с крак! Това до долния коментар :)))


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени