Докато разпуска на яхта: Уволниха мъжа на Алекс Раева от КЗП

12 Август 2022, 14:53


Мъжът на певицата Алекс Раева - Любомир Палаханов, е един от уволнените от Комисията за защита на потребителите в Благоевград. Това се случи, докато той е с половинката си на яхтата на Орлин Горанов за неговия 65-и юбилей.

„За мен е абсолютно неясно защо действа така новото ръководство, назначено от Корнелия Нинова. Най-вероятно става въпрос за политическа чистка. Аз вече съм внесъл жалба в съда срещу моето уволнение. Съдът ще реши кой е прав и кой не е. Справедливостта ще възтържествува. Ще си търся правата докрай, не е нормално да се отнасят по този начин с нас“, заяви пред „Телеграф“ Любомир Палаханов. Той смята, че има неразбиране на дейността на КЗП, за да си позволи някой да уволнява доказани специалисти. Явно защото не е наясно с функциите на КЗП и как действа тя. Той и останалите уволнени разпространиха и отворено писмо до българските медии. Според тях съмнения будят и различни публични факти относно законността на избора на новото ръководство на КЗП и тяхната компетентност, управленски способности и морални качества, което води до неработеща и неефективна КЗП в ущърб на всички потребители.

Палаханов и Раева прекарват лятната си ваканция в компанията на Орлин Горанов и жена му Валя. Двете семейства всеки ден се наслаждават на красивите гледки и безкрайния хоризонт над морето. Двамата мъже не пропускат да пуснат въдиците и да ловят риба. „Орлин е сред най-вдъхновяващите ми приятели. И категорично е по-добрият риболовец от нас двамата. А този негов рожден ден ще остане красив спомен за всички ни”, сподели специално за „Телеграф” Палаханов. „Честит рожден ден, приятелю, учителю, вдъхновителю, модела за мъж, модела за човек! Бъди здрав и споделящ щастливите моменти с нас, твоите приятели!”, написа Алекс в Инстаграм и постна снимка с Орлин.

Сред вълните, галени от морския бриз, компанията гръмна шампанско за здравето и бъдещите успехи на рожденика, надигнаха и чаши с коктейли за щастието на юбиляря. Купонът продължи до късно, наздравиците не спряха през цялото време. Орлин Горанов и съпругата му са сред най-близките приятели на Палаханов и Раева и основни "сватовници". Любовта между двамата пламна именно на морско пътешествие с яхта, а от нея се роди красиво момиченце, което наскоро навърши три години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Така е
преди 3 месеца
0
Съгласна съм. Той има две деца и то големи. Дано се грижи за тях, но засега оставам с друго впечатление.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буби
преди 3 месеца
0
Да, много романтично описано, само дето Раева за пореден път разби едно семейство, за да изгради щастието си върху мъката на двете деца от предишната връзка на настоящия й мъж. Грозничко ми е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени