Доктор Енчев спря работа заради коронавируса (Пластичният хирург се тества за COVID-19)

1274
28 Април 2020, 15:11


Д-р Ангел Енчев призна, че се е тествал за коронавирус пред празниците, узна HotArena.


Пластичния хирург направил изследването в пловдивска лаборатория, за да може да посрещне Великден със семейството си и да бъде спокоен за здравето на всички. За щастие, резултатите му са отрицателни.


Д-р Енчев заяви, че си самоналожил едномесечна карантина. „След доброволна самоизолация, продължила близо 30 дни, реших да си направя тестове за COVID-19 – PCR и така наречения бърз тест. Искам спокойно да прегърна и да целуна децата си! Благодаря на Бога, всичко е наред!", призова популярният хирург. Като медицинско лице, той осъзнавал всички рискове от разпространението на болестта и стриктно спазвал необходимите ограничения.


Клиниката на Енчев – „Симетрия" , в момента е затворила врати и интервенции не се осъществяват. „С екипа ми избрахме да прекратим извършването на планирани операции и манипулации, не само за да запазим здравето и живота на нашите пациенти, но и на онези, които ще имат нужда от медикаменти и лични предпазни средства", коментира докторът. Разбира се, в момента това се отразява негативно на финасовото му състояние, но по думите му материалните облаги сега не са сред приоритетите му.


След като тестовете на хирурга се оказали отрицателни, той спокойно посрещнал Великден в компанията на двете си деца и на майка им Теди Велинова. С нея се разделиха официално миналата година, но запазиха добри отношения в името на невръстните си наследници Филип и София, пише Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да
преди 2 месеца
0
Този е най скъпия и некадърен пластичен хирург ! Два пъти повече взема за всичко и е некадърен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ками
преди 2 месеца
0
Този така наречен “доктор” по-добре да спре да практикува докато не се научи как да оперира и как да се държи с пациентите си! И това го пише негова обезобразена пациентка, която трябваше да се оперира наново след неговата намеса!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени