Доктор Романова едва не получила инфаркт по време на снимките на Откраднат живот

955
01 Април 2021, 14:58


Медицинските случаи не са само измислица на сценаристите по време на снимките на "Откраднат живот", узна HotArena.


Понякога на терен се случвали истински шокови ситуации, които налагали лекарска намеса за актьорите. Последната случка е от преди няколко седмици, когато екранната доктор Романова едва не получила инфаркт, докато снимала любовна сцена заедно с инвеститора Методиев. Актрисата Милена Живкова започнала да се задъхва, очите й въртели, не можела да каже репликите си и завалвала, но не признала, че не се чувства добре. 


Екипът обаче се усъмнил, че нещо не е наред, но тя държала да завърши сцената. Когато обаче партньорът й разбрал, че е пред припадък и той се шашнал и не могъл да се окопити, за да продължи да играе. В крайна сметка буквално за 20 секунди двамата направили пикантната сцена и Живкова най-после признала, че не се чувства добре. Наложило се да я откарат бързо до Спешна помощ. Станало ясно, че кръвното й е 190 на 110, което минава за прединфарктно състояние. До по-лош изход от ситуацията не се стигнало, но трябвало актрисата да си почива няколко дена. 


Това не е първият здравословен проблем, с който се сблъсква Живкова. Преди време тя изненада с парализирано лице. Актрисата обяви в телевизионно интервю, че парализа на нерв е станал причина за скованото й лице. Тя категорично заяви, че не си е правила никакви пластични операции. И с огорчение чете лъжите за евентуална интервенция в жълти медии, пише Ретро.
 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени