Доктор Щонова загубила дете! Телевизионерката дълги години не можела да забременее

1603
22 Ноември 2021, 16:17


Доктор Неделя Щонова се усмихва и вдъхва оптимизъм на огромната си зрителска аудитория. Но и тя не е от желязо. Телевизионерката има лични истории, които я карат да се натъжи и въздъхне примирено.

 

Неделя и съпругът й, за когото това е втори брак, дълго време не можели да имат деца. Двамата се женят на 31 май 2008 г., а на тържеството пее Веселин Маринов, който е братовчед на младоженеца Валентин Маринов. Лекарката все се надявала да стане  майка, но седем години без успех. Няма да забрави как бързала да монтира в телевизията, когато чула от един ъгъл: „Щонова може да има рейтинг и да ходи по конгреси, ама си няма дете. Тя е бездетна!“.

 

Светът се сринал, но тя решила да не се фиксира в проблема, да продължи напред, да лекува, да пише статии, да снима предаване. Един ден вижда заветните две чертички, а радостта е двойна, когато разбира, че чака близнаци. В рода й по майчина линия вече имало. В четвъртия месец обаче изгyбила момчето, пише „България Днес“.

 

„Сблъсках се с диагнозата „синдром на изчезващия близнак“. Остана Лили. Всеки ден благодаря на моя доктор и на Бог, че имам поне един живороден оцелял близнак. А и Лили се роди зодия Близнаци — на 9 юни“, откровена е Щонова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оффф
преди 2 седмици
0
Мноооого злоба лъха от тезии писания...Да са живи и здрави всички ( предишно / сегашно семейство)! Всеки има право на щастие!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени