Долорес Арсенова празнува в чалга бар първородно внуче! Бившият на Анелия – Калоян, реши сина му да бъде кръстен от Сакскобургготски

8435
15 Септември 2017, 18:06


Долорес Арсенова, министър на екологията в правителството на Симеон Сакскобургготски (2001-2005 г.), поля в чалга бар в центъра на София раждането на първородния си внук, узна HotArena.

 

В събота, 8 септември, малкия Давид проплака за първи път в Майчин дом. Внучето на Долорес Арсенова е плод на любовта между сина й и бивше гадже на фолк певицата Анелия - Калоян и съпругата му Сара.

 

Часове след раждането на Давид таткото на младенеца организира пищно парти в столичния чалга бар „Дъ Уан”, помещаващ се в предверието на Телефонната палата. 31-годишния Калоян Арсенов покани над сто приятели в новооткритата фолк дискотека, но сред гостите не бяха засечени министри и висши държавни служители от кабинета на Симеон Сакскобургготски. Щастливата баба Долорес Арсенова бе сред присъстващите на веселбата, но тя напусна купона твърде бързо – около час след полунощ, писа „Уикенд“.

 

Според мълвата, която се носи сред обкръжението на фамилия Арсенова, малкия Давид ще бъде въведен в Христовата вяра в следващите месеци от Симеон Сакскобурготски. 80-годишния цар е бил сред първите, честитили на Долорес Арсенова раждането на първородния внук, величеството е поело ангажимент да стане кръстник на пеленачето.

 

В периода, в който Симеон бе премиер на България, министъра на екологията Долорес Арсенова бе сред най-приближените до него. Това породи неприличния слух, че Арсенова е любовница на царя и че го стимулира с ежедневни биоенергийни масажи. И до днес официално потвърждение за интимната връзка между двамата няма. Факт е обаче, че след като излезе от властта, Арсенова и мъжът й Асен вече бяха със статут на милионери благодарение на фармацевтичната си фирма „МС фарма”, която продаваше лекарства на онкоболни с бездушната печалба от над 300%.

 

Ищахът на фамилия Арсенови да трупа милиони на гърба на болните от рак хора възмути даже данъчните служби, които през 2010 г. стартираха данъчна ревизия на имотите и авоарите на спорната екс министърка. В крайна сметка се установи, че Долорес Арсенова е вдигнала незаконно грандиозна къща за 2 милиона лева в защитената местност „Колокита” край Созопол. Въпреки доказаното незаконно строителство обаче палатът край морето така и не бе съборен.

През последните години бившият министър на екологията и мъжът й Асен прехвърлиха бизнеса на 31-годишния си син Калоян. Миналата пролет за юбилея на наследника си Долорес Арсенова се изръси с 400 000 лева, подарявайки му последен модел автомобил „Порше” Турбо S.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени