Дони и Момчил се запознали във фейсбук (Мисис Баба лети от щастие)

02 Септември 2022, 15:18


Носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева срещала новото си гадже Момчил благодарение на Фейсбук.

Новият любим на Дони е дете на български дипломати, роден в България, но целия си живот прекарва в Берлин, където живее и досега. Двамата се запознават, без да знаят нищо предварително един за друг, а Дони дори намира това за особено привлекателно.

Когато се запознават в мрежата, и двамата се крият зад псевдоними. Разговорите помежду им са интересни още от първия миг и не след дълго заменят чата в мрежата с комуникация във вайбър.

„Аз му написах: „Приятно ми е, казвам се Дони“, а той ми отговори: „Аз съм Момчил“. И така двамата повече от година се радват на прекрасно споделени отношения

Допадат си много от пръв поглед, защото ги свързват много неща, като разбиране отношение към живота, двамата са на една възраст и много добре знаят какво е минало, какво предстои, какво искат от живота в бъдеще.

„Той е толкова различен от всички мъже, които съм срещала в живота си, че не ми остави един процент съмнение. Доверието ми към него е много повече“, споделя Дони.

Когато се срещнат за първи път, Дони намира за необходимо да разкаже, че е баба на две прекрасни внучета и че е носителка на признанието Най-красива баба на България и на Вселената. Молбата й към бъдещата й половинка е само една ако се интересува от някоя подробност от миналото й да я пита нея, а не да чете преразкази, писа Телеграф.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И на Момчил
преди 2 месеца
0
ли е баба?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
Никой не го интересуват сърбежите на ''най-красивата''баба по света и у нас,че и у "Вселената''.Открай време я влече да се отърква у богатите и силните на деня.Нали е осиновено дете и беше си навила на пръста,че е незаконна рожба на някой от свитата на бай Тошо.А то оставена от едно селско семейство и осиновена от друго такова.Миналото и скоко от цвят на цвят е достъпно в интернет та едва ли украсено от нея ще впечали поредната и жертва.Баба Донка съчинителката на чалгарски текстове поне да намери някой баламурняк и за дружката си Ива Екимова ама пусти егоизъм.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени