Драго Чая тръгна с Виктор Калев

704
14 Март 2021, 10:15


Драго Чая напоследък е станал необичайно близък с бившия актьор на Слави Трифонов Виктор Калев. Двамата вече няколко пъти са забелязвани да си правят компания на публични места. Те бяха заедно дори на премиера в Народния театър преди двайсетина дни.

Случайно или не, Виктор Калев и Драго Драганов – Чая бяха пристигнали в Народния театър поне половин час по-рано от необходимото, за да гледат последната премиера в Народния театър „Иван Вазов”. Но не изглеждаше да им е скучно, докато чакат във фоайето, за да ги пуснат в залата. Даже напротив – личеше колко добре си изкарват заедно. Цяла вечер те не се отделиха един от друг и даже се превърнаха в притегателен център и за други популярни личности, които образуваха весела групичка около актьора и тв водещия. Всички изглеждаха в приповдигнато настроение, усмихнати и разговорливи. Някои от присъстващите зрители обаче се зачудиха откога бившият актьор от „Шоуто на Слави” е толкова близък със звездата от БНТ.

Всъщност двамата се познават от години. Те се срещат още по времето на „Каналето”, където стартира телевизионната кариера на Калев. По същото време Драго Драганов е супер звезда с авторското си предаване „Чай”, като е започнал да се изявява и като певец покрай любимата си изпълнителка Лили Иванова, с която прави дует и ходи по концерти. Интересът към Лили е общото между актьора и водещия – Калев също никога не е крил възхищението си пред примата и се слави като един от най-добрите й имитатори. Но според слуховете, въпреки общите неща помежду си, години наред той и Чая са били само на „здравей – здрасти”. Поддържали добри колегиални отношения, но в никакъв случай не можело да се каже, че са приятели.

Говори се, че нещата се променили, когато преди няколко седмици Виктор бе поканен да гостува в предаването на Драго „БНТ на 60”. Двамата така приятно се заговорили, че чак не им се искало да се разделят. Изглежда, са започнали да се срещат по-често от преди и не само по работа, защото вече няколко пъти са забелязвани заедно на различни места. Нищо чудно и да подготвят някой общ телевизионен проект. Известно е, че Калев се издържа основно от хонорарите от единственото си представление – „Грамофонът”, което играе вече няколко години. Доскоро парите му стигаха, но вече месеци наред театралните зали са пълни максимум на 30% от капацитета си, а това се отразява и на хонорара на звездата, който също е паднал до 30% от предишните суми. Затова не е изключено Виктор да обмисля да влезе в тв проект, след като преди години напусна „Шоуто на Слави”.

Оттогава досега той има само откъслечни тв участия в различни предавания на Маги Халваджиян. Бившият му шеф – Слави Трифонов, не би се отказал от услугите му, но се говори, че самият Виктор не искал да се връща там с постоянен договор, защото се страхувал, че ще започнат да го свързват с политическите проекти на шоумена. Понеже от Би Ти Ви засега нямало предложения, нищо чудно Калев да е видял в Драго Чая възможност да се върне на работа там, където някога изгря звездата му – в БНТ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени