Драма! Болна майка и имоти държат Ирен Кривошиева в България!

684
08 Юли 2021, 17:00


От известно време търся жена за отглеждането на майка ми Лили.  Ще ми трябва цял ден да е при нея. Много е трудно. Иначе празника ще го изкараме със съпруга ми Ники, нищо голямо няма да е.”

Това издаде актрисата Ирен Кривошиева, която днес навършва 65 години, пише „България Днес”.

Възрастта не й личи и тя не спира с проектите, които следват един след друг в живота й.

„Снимах се в един филм – книга за хората, Круела съм, играя лошата. Вероятно ще излезе през есента. Имам и други предложения, смятам че ще тръгне и втората част на сериала "Белези", но не съм много наясно, по-скоро се надявам това да се случи. Но най-важна е майка ми Лили, която е много възрастна и няма кой да се грижи за нея и в момента е заедно с нас”, обясни Ирен, която иска да си подари пет дни на морето само за себе си и любимия, ако успее да открадне свободни моменти.

„Много ми е мъчно за Влади, който за първи път бе до мен заедно с Виктория. Изкарахме си прекрасно, хубаво ни беше задно, пътувахме. Тъжно е да си без детето си в България, но ако ме питате мен, аз не искам да съм българка, но съм родена тук. Майка ми е тук, имоти имаме, и двамата с дядо ми са били адвокати, грижа се за имотите, няма как да се махна оттук завинаги. Иначе на драго сърце бих го направила.  Хората там са щастливи, защото всеки гледа себе си и не смята кой колко изкарва, какво работи, колко са му данъците и имотите. Никой не гледа в твоята паница. А тук не спират да те обсъждат и осъждат.  Това няма да ни направи по-добри, все ще сме си така, ако не променим мисленето си”, смята Ирен Кривошиева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 2 седмици
-1
Като не иска да е българка госпожата да си продава имотите тук и да се маха там където и каквато иска да бъде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
+++
преди 2 седмици
-3
Неприятно му става на човек от тия нейни изказвания. Някаква смесица от мрънкане: -"мъчно ми е, трудно ми е" и самохвалство: - имоти, роли, адвокати...българите такива онакива. Мрън, мрън. Много ниско всичкото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени