Драми разтърсиха семейството на Валя Балканска (Нещастията в рода й следват едно след друго)

09 Юли 2020, 15:14


Нещастията в къщата на Валя Балканска се редят едно след друго, узна HotArena.


След като дъщеря й едва не остана инвалид, преди дни и народната певица претърпя жесток инцидент, който я прати в болница. Близките на родопския славей се съмнявали, че й е направена магия от завистници, а проклятието на спирали да сее злини на нея и любимите й хора от началото на годината. Изпълнителката на "Излел е Дельо хайдутин" била закара по спешност в смолянска клиника, след като паднала лошо на улицата. 


"Вече съм по-дибре. Както си вървях, се спънах в бордюра. Ударих си много лошо десния крак. Веднага отидох да ми направят снимка и се консултирах с травматолози. Слава Богу, кракът не беше счупен, дадоха ми мазила и се прибрах вкъщи", споделя Балканска. Която в последните месеци беше болногледачка на дъщеря си. 


Навръх Нова година тя напусна любимото си ранчо в планината и се пренесе в апартамента на щерка си в Смолян, защото тя била обездвижена и имала нужда от денонощни грижи. 50-годишната дъщеря на Балканска се контузила изключително жестоко. След инцидента претърпяла тежка операция за смяна на тазобедрената става. Възстановителният процес се оказал далеч по-сложен от самата интервенция.


Дъщерята на певицата е разведена и няма кой да се грижи за нея. Тя разчитала единствено на гласовитата си майка. „Ходене по мъките е. Скоро я водих на преглед до Пловдив. Много е трудно. Отказвам дори участия, за да бъда до нея“, споделя обичаната певица.


Валя Балканска е майка на три деца. „В куфарите ги отгледах, но ми беше пълна къщата. Много деца – много бъркотия и пълна душа“, споделя с усмивка 77-годишната изпълнителка.


След загубата на съпруга си, Валя разчита единствено на своите деца. „Той ми е бил гръб. Нямаш ли гръб, не можеш да се бориш. Преди гледах животни, той ми помагаше, но откакто почина, не гледам животни. Децата да гледат, аз не искам да товаря никого“, споделя певицата, цитирана от Ретро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени