Драмите между Теди Александрова и Емрах не спират! Тя искала да се самоубива, той й счупил носа

06 Април 2022, 15:00


Драмата между Теди Александрова и Емрах Стораро започна да мяза на микс между турски и латински сериали. Бившите гаджета не спират да си вадят кирливите ризи. По думи на блондинката синът на Тони Стораро й е счупил носа. Тя документира това с фотоси на чатове между двамата. От снимките ясно се вижда как Емрах моли за извинение бившата си любима.

 

„Съжалявам, пате. Прости ми", пише малкият Стораро. А Александрова му отвръща, че няма да казва на лекарите и полицията, че именно Емрах й е посегнал.

 

Певицата обясни, че е изключително обидена от думите по неин адрес от страна на Емрах и е неуважително. Преди дни братът на Фики нарече бившата си „баба“.

 

„Сега ще ви кажа, че не трети човек, а баща му уважаваният Тони Стораро, ни раздели", категорична е блондинката. Емрах също не остана длъжен на Александрова.

 

Двамата бяха заедно повече от година и половина. Според Емрах чатовете, които показва Александрова, не са истински. „Над 10 пъти ми е казвала, че иска да се самоубие. И то седмици след смъртта на най-добрия ни приятел (б.а. визира Денис Теофиков). Баща ми направи курбан за мое здраве, след като се разделих с нея. Благодаря на Господ, че ме раздени със Сатаната“, споделя Емрах.

 

И показа видео на nоследователите си как Александрова изпада нервна криза, пише "България Днес". Според наследника на Тони Стораро Теди му е направила магия. Така той е успя да се влюби в нея. „Бил съм под влиянието на циганските магии, с които се занимава“, смята Емрах.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ману
преди 10 месеца
0
Леле защо се излагат така млади хора, които трябва дс са модерни. За магий не се и съмнявам, турците правят магий за добър ден и го имат за нормално. А тази жена Теди да вземе да се стегне и да си хване голям мъж, зрял. За какво и е това малко момче, на което животът е пред него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 10 месеца
0
Това лайно е дъното на цялата фамилия. Брат му успя да се облагороди, но тоя малкия е пародия, а не може и да пее. И къде е ходил на училище, че е така неграмотен ми е чудно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цирк
преди 10 месеца
-1
сега да видим какво е по-силно - копанарска магия или турски курбан
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени