Дрехите на Златка Райкова – ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Видео разкрива истината за скъпата й марка

https://hotarena.net/laifstail/drehite-na-zlatka-raikova-palen-proval-video-razkriva-istinata-za-skapata-i-marka HotArena.net
Дрехите на Златка Райкова – ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Видео разкрива истината за скъпата й марка

Влогърката Златена Енчева описва подробно преживяването си с марката на плеймейтката Bless и е силно разочарована най-вече от качеството на иначе „луксозните“ и скъпи рокли на Русата Златка.

 

Златена и друг път е отваряла дискусия за родните марки в своя YоuTube канал, купувайки си определени артикули и позирайки с тях пред своите последователи. Уви, Златка Райкова получи доста ниска оценка по съотношение цена-качество.

 

Първото лошо впечатление на Златена идва от изключително скъпата доставка. Клиентката е платила над 12 лв., за да получи поръчаните дрехи, и то до офис на Еконт.


Но най-лошото предстои. Вижте всичко по темата и ВИДЕОТО ТУК.

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Искам моден батъл между дрипите на Златка, гущеризоните на Гущерова и каканашките на Каканаша.... А като казах Каканаша, къде да статиите за нея, да не свършиха парите?

Коментирай

Фикрет

преди 3 години

Сега серизно, в България всеки иска да печели пари на гърба на другия, като го менти с високи жени и некачествена продукция. За съжаление такива тарикати не могат да разберат, че ще спечелят по-малко на момента, но в дълготрайно, ако наистина продават качество направено в България например и подсигуряващо работа на много хора. Българинът би хонорирал стова. Но глупостта и алчността не ходи по гората.

Коментирай

904

преди 3 години

Кой изобщо си купува нещо от някаква курва? И какви дизайнери са тия бивши държанки на тоя и оня, че всяка втора вече изкарва колекции.Нито учили , търкаляли се цял живот по леглата на тоя и оня и като станат на години - я дизайнер, я актриса, я квото падне там.Тук в Бг всичко е възможно, ставаш какъвто си искаш за 1 ден.Що ли другите хора се мъчат да се развиват и образоват цял живот.Писна ни от тоя ВИП боклук дето не знае с какво е Вип и винаги може и разбира от всичко.

Коментирай

НАП

преди 3 години

Алоооооо НАП, спите ли? Как така праща от физическо лице. С Благойчо крадат пари ли ? На кой на името е фирмата?

Коментирай

897

преди 3 години

Сега проверих в търговския регистър и фирмата е на СЕВЕРИН ЖОРЕВ ГЕОРГИЕВ . Май е брат на Благой

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.