Дрехите на Златка Райкова – ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Видео разкрива истината за скъпата й марка

26 Март 2021, 17:30


Влогърката Златена Енчева описва подробно преживяването си с марката на плеймейтката Bless и е силно разочарована най-вече от качеството на иначе „луксозните“ и скъпи рокли на Русата Златка.

 

Златена и друг път е отваряла дискусия за родните марки в своя YоuTube канал, купувайки си определени артикули и позирайки с тях пред своите последователи. Уви, Златка Райкова получи доста ниска оценка по съотношение цена-качество.

 

Първото лошо впечатление на Златена идва от изключително скъпата доставка. Клиентката е платила над 12 лв., за да получи поръчаните дрехи, и то до офис на Еконт.


Но най-лошото предстои. Вижте всичко по темата и ВИДЕОТО ТУК.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НАП
Преди 1 година
-1
Алоооооо НАП, спите ли? Как така праща от физическо лице. С Благойчо крадат пари ли ? На кой на името е фирмата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
897
Преди 1 година
-2
Сега проверих в търговския регистър и фирмата е на СЕВЕРИН ЖОРЕВ ГЕОРГИЕВ . Май е брат на Благой
904
Преди 1 година
-4
Кой изобщо си купува нещо от някаква курва? И какви дизайнери са тия бивши държанки на тоя и оня, че всяка втора вече изкарва колекции.Нито учили , търкаляли се цял живот по леглата на тоя и оня и като станат на години - я дизайнер, я актриса, я квото падне там.Тук в Бг всичко е възможно, ставаш какъвто си искаш за 1 ден.Що ли другите хора се мъчат да се развиват и образоват цял живот.Писна ни от тоя ВИП боклук дето не знае с какво е Вип и винаги може и разбира от всичко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фикрет
Преди 1 година
0
Сега серизно, в България всеки иска да печели пари на гърба на другия, като го менти с високи жени и некачествена продукция. За съжаление такива тарикати не могат да разберат, че ще спечелят по-малко на момента, но в дълготрайно, ако наистина продават качество направено в България например и подсигуряващо работа на много хора. Българинът би хонорирал стова. Но глупостта и алчността не ходи по гората.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Искам моден батъл между дрипите на Златка, гущеризоните на Гущерова и каканашките на Каканаша.... А като казах Каканаша, къде да статиите за нея, да не свършиха парите?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени