Дуелист си проси целувка от Андрей във „Фермата“

14 Септември 2019, 21:25


Неприлично предложение към водещия Андрей Арнаудов по време на първия дуел във „Фермата: Нов свят“ -  Митко Калайджиев си поиска целувка като награда за положените усилия в играта „Тежки трупи“.

В нея наследствено заможният бизнесмен трябваше да събере трупите, препасан с въже, на чиито край висеше торба с пясък с половината от теглото му. Калайджиев се забави изключително много при цепенето на дърветата, в едно от които имаше скрит ключ. В определен момент той спря да танцува валс с брадвата и успя да пребори цепениците, след което превзе близката кула по въжена стълба, спусна се с тролей въху купа сено и натисна заветния стоп бутон.

Под екзалитраните възгласи на съотборниците си Калайджиев се преви да си поеме въздух, а Андрей го тупна по рамото: „Страхотен беше, наистина!“. „Ще ме целунеш ли?", контрира го Митко, а Андрей отсече: „Не искам да те целувам сега, но ако продължаваш да се справяш толкова добре, след четвъртата битка ще те целуна с език!“.

Въпреки липсата на еротичен заряд в представянето си, опонентът на Митко – капитан Станислав Борисов от отбора на сиромасите, се справи с над минута по-бързо с трупите и поведе с 3:0 в дуела. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени