Двама левскари минали през леглото на Венета Райкова! Признава за френските ласки с Ванко 1 на жълтите павета

https://hotarena.net/laifstail/dvama-levskari-minali-prez-legloto-na-veneta-raikova-priznava-za-frenskite-laski-s-vanko-1-na-jaltite-paveta HotArena.net
Двама левскари минали през леглото на Венета Райкова! Признава за френските ласки с Ванко 1 на жълтите павета

Скандалната журналистка Венета Райкова хвърли бомбата, че е преспала с две звезди на „Левски“ в два различни периода. Първо имала афера с национал през 1992 година. После с друга звезда от отбора на „сините“ след развода си с лудия цесекар Тишо. Бизнесменът се изнесе от общия им дом на 1 януари 2018 година. Вероятно флиртът с футболиста на „Левски“ се развихря през лятото, тъй като през март месец снималата си в „Плейбой“ дама споделя, че не е правила секс от месеци.

 

„Разбрах, че още с излизането през 2016 г. книгата ми „Триумфът на кучките“ е станала любима на футболистите. Когато пътуват на лагери и мачове в чужбина, те четат секссцените. Знаех, че съм описала особено горещи секссцени, но чак тогава разбрах силата и въздействието на „Триумфът на кучките“, сподели Венета в социалните мрежи.

 

Венета никога не е споменавала имена, но за първата звезда - най-красив от поколението си и участник на световното в САЩ, едва ли има съмнения. Според наши източници твърдо става въпрос за Ники Илиев, един от лидерите на безкрайно симпатичния отбор на „Левски“ през 80-те години. Защитникът е рожба на „Герена“ заедно с Гиби Искренов, Наско Сираков, Емил Велев и още титуляри в онзи незабравим тим.

 

През 1992 година Венета е дошла от Попово в София, като вече е модел и носителка на титлата Мис за дами под 166 сантиметра. Работи като светски репортер във вече несъществуващ вестник и има пряк достъп до звездите.

 

Търсенето на втория футболист затрудни „Галерия“ доста. През сезон 2018-19 г. пред „Левски“ минават петима треньори и близо 50 играчи. През зимата се появяват плейбоите Ники Михайлов и Валери Божинов, които винаги са заподозрени. А специално Божинката е фен на каките, като от малък обича да прави секс с дами около 40-те . Достоверен източник обаче ни даде изненадващ отговор.

 

Антонио Вутов е футболистът, спечелил Райкова с вечеря във ВИП сепаре на ресторант в квартал „Бояна“. Талантът от Мездра никога не е бил известен като женкар. На 21 г. вече е татко на първите си две деца. „Имаше период, в който беше оставил жената в Пловдив и живееше в София. В „Левски“ го скъсваха от майтап, че се е хванал със стара чанта. Явно е била Венета“, довери информаторът.

 

Разликата в годините наистина е впечатляваща. Първият любовник футболист на водещата е точно с 32 години по-възрастен от втория. Иначе най-прочутата връзка на Венета е с пловдивския рапър и сводник Ванко 1. Той дори разкри, че е получил френски ласки от миньончето пред публика директно на жълтите павета пред парламента. След години Венета потвърди историята.

 

5 Коментара

ВЕНЕТА МИНЕТА

преди 2 години

КУРВААААА. Е НЯМА ТАКЪВ ПАРЦАЛ

Коментирай

Галя Петрова

преди 2 години

Taia sama si se izlaga. I vaob6te ne i puka, 4e ima dete. Niama za kakvo drugo da govori li ta si razkazva s kogo e spala , na kogo go e lapala. Dano dano

Коментирай

Минета Райкова

преди 2 години

Тъкмо се притесних, че сме средата на седмицата, а още не сме чули за поредната бройка (или бройкИ) на Венетка… Венетооооо, синът ти чете!!!

Коментирай

Венета Райкова

преди 2 години

той е достатъчно интелигентен за да може да си позволи да пише книга на тези години и е много по-широко скроен, ти на твоите години можеш ли да се похвалиш с написана книга с перспектива за величие?

Коментирай

Нанси

преди 2 години

Тази с напредването на годините и липсата на работа все по-зле става. Щом сама взе в профила си на всеослушание да споделя кога, къде и с колко годишни се е джаскала, работата е сериозна. В същото време има син, който ако все още не е, то много скоро ще се запознае с интимните подвизи на майка си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.