Двама се борят за правнучката на Тато

2284
08 Август 2019, 11:21Андреа Стефанова, правнучка на Тодор Живков, има не един, а цели двама верни рицари. Красавицата се оказа в добрата компания на Пламен Карашев и Жорж Илиев, с които е просто неразделна, дочу HotArena.Тримата са много близки приятели, а имената на двете момчета нашумяха преди 2 години, след като природно бедствие удари по бургаското село Ливада — тогава Пламен бе сред доброволците, които организираха спасителни акции по време на пороя и след това, а приятелят му Жорж направи щедри дарения.И двете момчета стоят далеч от публичността, но се оказаха близки приятели на правнучката на бившия първи. Андреа пък показа, че момичетата като нея невинаги се оказват в лоша компания. А могат да попаднат и в добра, пише „България днес”.

Младото момиче обича да си прекарва времето с приятелки край морето и дори се забавляват да позират професионално пред камерите. А когато не е с дружките е с двамата си верни другари, с които я свързва крепка дружба.Любопитни се чудят дали отношенията с някой от тях няма да прераснат в нещо по-сериозно, но засега те са като тримата мускетари — най-добри приятели.


Дъщерята на Жени Живкова от години учи в Лондон, като още като дете е изпратена в пансион в Англия. И оттогава се е научила на скромност и уважение.


За разлика от повечето богати наследници, тя не парадира с произхода си, нито го крие. А освен това отдавна се е научила да цени хората по качествата им, а не по етикетите на дрехите, които носят.

При все това дъщерята на Жени Живкова има досег и с модата, както и реален опит на подиума. Тя дори откри и закри ревюто на майка си за колекцията й есен—зима.
„Най-трудно беше непосредствено след 10 ноември. В дните, когато дядо ми беше в неофициален домашен арест. След 16 ноември.Приемниците му не спазиха уговорката да запази известно време поста си и да му се осигури спокоен живот. Малко след пленума до него допускаха само мен и Владимир Живков.
На 18 януари бе арестуван. Той трудно показваше емоциите си. Бе изключително тъжен. Не искаше да ни притеснява нас с това, което се случваше. Ние обаче бяхме доста притеснени”, спомня си Жени Живкова.


„Никога не ми е тежало това, че съм роднина на Тодор Живков. Била съм на 2 годинки, когато той почина. Нямам много истински спомени.От снимки, а и от това, което са ми разказвали, знам, че в последните години съм прекарвала много време с него, когато той е бил под домашен арест”, споделя Андреа и обяснява защо от Лондон се е върнала у нас.


„Реших, че в България има поле за изява и съм на мнение, че всеки един млад българин трябва да опита да се развива в родината си.Да се връщат в България. Иначе обичам Лондон. За мен днешните дами трябва да са по-разкрепостени в облеклото. Обичам по-екстравагантните неща. Нещо по-готино”, казва още Андреа.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени