Две партии цанили Устата за вота, а той не ще да е депутат!

29 Март 2023, 11:00


Рапърът Устата отказал да бъде депутат в предстоящия парламент, разкри пред  „Телеграф"  самият той.

Две партии са цанили прочутия шоумен да го включат в листите си за изборите на 2 април.

"Едното предложение беше наистина много сериозно. Не ca предлагали пари, нито са ми искали. Преди да им откажа, ги попитах защо им е рапър-чалгаджия в листите. Казаха, че с песента ми „Македония" много добре се вписвам в тяхната концепция", сподели Иван Динев.

Представители на друга партия пък лобирали пред него да го привлекат към нея, но той няма никакви политически амбиции, макар да има категорична гражданска позиция.

Ревност

Комплименти Устата получи вчера от гранддамата на родната естрада. „Поствам тази снимка с невероятната Йорданка Христова, за да дразня татко. Той много я обича, а като гоксимам някой път с нея, ще го постна и него, за да дразня майка, че тя пък много го ревнува“, обяви в социалните мрежи музикантът.  Пред „Телеграф" той поясни, че двамата случайно са се срещнали пред НДК и не са говорили за съвместна работа. Родът на Дачето е от Македония и самата тя е израснала в квартала на бежанците от Беломорска Тракия „Света Троица“. Самият  татко на певицата е от Кукуш, а майка й е от западните покрайнини, затова е особено чувствителна на темата Македония. Неведнъж примата е признавала, че е наследила певческия си талант именно от македонския род, а баща й дори е пеел в хор „Гусла“.

Фakmu

Заради песента „Македония“ Иван Динев получи стотици закани за убийство. „Не ме е страх! Аз съм българин и е тъжно, че изкуствената пропаганда обърква хората. Голяма е вербалната агресия във всички социални мрежи, а от тик-ток дори ми свалиха песента. Аз даже не я наричам песен, а лична позиция, в която споделям исторически факти, без да обиждам никого. Историческите факти явно много сериозно дразнят. България не е направила никакъв акт срещу Северна Македония, а в последните 2-3 месеца само слушаме за техните прояви към нас - освиркване на националния ни химн, спирането на тока на 4 февруари, за да нямаме достъп да отдадем почит към Гоце Делчев”, сподели пред  „Телеграф“ рапърът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени